Super Smash Bros. Ultimate – Kazuya-presentatie 28 juni

Super Smash Bros. Ultimate – Kazuya-presentatie 28 juni

De Nintendo Direct-presentatie kondigde aan dat Kazuya Mishima van Tekken naar Super Smash Bros. Ultimate komt als onderdeel van Fighter’s Pass seizoen 2. Om meer te vertellen over hoe hij zal spelen in Smash Ultimate, zal Masahiro Sakurai een speciale presentatie houden over 28 juni. Net als bij eerdere presentaties, kunnen we meer te weten komen over de mechanica van het nieuwe personage.

E3 2021’s Nintendo Direct was gehuld in mysterie, maar fans waren bijna zeker van één ding: er zou een nieuw Super Smash Bros. Ultimate-personage worden onthuld. Nintendo Direct voldeed aan de verwachtingen en begon zijn showcase met een trailer waarin Tekken’s Kazuya werd onthuld als de nieuwste toevoeging aan het beroemde vechtspel. Zoals traditie met nieuwe toevoegingen aan Super Smash Bros.-jagers, zal serieregisseur Masahiro Sakurai een presentatie houden waarin fans volledig kennismaken met het personage.

Dhr. Sakurai Presents: Kazuya vindt plaats op 28 juni om 07.00 uur PT. Het evenement geeft fans een diepgaand inzicht in hoe het Tekken-personage in het spel zal passen, evenals een deel van Kazuya’s achtergrondverhaal, zodat fans alles wat hij in Nintendo’s vechtspel brengt ten volle kunnen waarderen. De presentatie zal hopelijk ook de datum aankondigen waarop Kazuya officieel deelneemt aan het spel, een feit dat momenteel onbekend is. Als Mr. Sakurai Presents: Kazuya het patroon van eerdere Smash Bros-presentaties volgt, duurt de livestream ongeveer 45 minuten.

Kazuya in Super Smash Bros. Ultimate

Voorgaande Super Smash Bros. Ultimate-toevoegingen, meest recentelijk Sephiroth uit Final Fantasy VII en Pyra en Mythra uit Xenoblade Chronicles 2, hebben hun unieke vechtstijlen uit hun originele franchises naar de Super Smash Bros. Ultimate-arena gebracht. Nieuwe personages brengen ook nieuwe vechtpodia en muziek die representatief is voor hun kernspel. Met de toevoeging van Kazuya is er nog één plek over in het DLC-rooster. In afwachting van Mr. Sakurai Presents, hier is alles wat we weten over wat Kazuya zal brengen naar Super Smash Bros. Ultimate.

Fans hebben een glimp opgevangen van de vechtstijl die Kazuya zal gebruiken in Super Smash Bros. Ultimate. Zijn basisbewegingen bevatten duidelijk krachtige hand-tot-hand-gevechten. Het lijkt er ook op dat Kazuya in staat zal zijn om kracht op te laden door klappen op vijanden te laten landen, waarbij elke overwinning een paarse lading aan zijn lichaam toevoegt. Hierdoor kan hij transformeren in een demonachtige versie van zichzelf, met zwarte vleugels, hoorns en alles. In deze vorm kan Kazuya paarse krachtstralen op zijn vijanden afvuren, ze in de lucht optillen en ze schokken met een elektrische schok.

Ad