Super Smash Bros. Ultimate – Metroid Dread Spirits permanent beschikbaar

Super Smash Bros. Ultimate – Metroid Dread Spirits permanent beschikbaar

Nintendo heeft nog een set eerder beperkte spirits toegevoegd aan Super Smash Bros Ultimate. De Metroid Dread-spirits zullen permanent beschikbaar zijn via het Spirit Board of de Store. Deze spirits verschenen eerder in een beperkt spirits-evenement dat rond de tijd van de release van de Metroid Dread werd gehouden.

De spirits verschenen voor het eerst in oktober 2021

Heb je de limited-edition Smash Ultimate Metroid-spirits gemist? Nintendo heeft ze daarentegen teruggebracht! permanent! Je kunt ze nu meteen hebben.

De drie spirits waren voorheen alleen beschikbaar als onderdeel van een tijdelijk evenement in oktober 2021 genaamd ‘Spirits of Dread’, maar het Super Smash Bros. Twitter-account maakte deze week bekend dat ze nu intrinsiek deel uitmaken van de hoofdgame. Samus, E.M.M.I. en Chozo Soldier waren onder de aanwezige spirits.

Ter herinnering: DLC-ondersteuning voor Smash Ultimate is officieel beëindigd met de release van de Sora-patch. Tenzij er iets vreemds gebeurt en er nog een Fighter’s Pass wordt onthuld, ligt de bal vanaf nu in het kamp van de gemeenschap. Of er komt natuurlijk een nieuwe Smash-game uit. Sakurai, ik hoop dat je eerst wat rust krijgt!

Het nummer “Dearly Beloved -Swing Version-” is een van de laatste items die je in Smash kunt ontgrendelen na deze verzameling spirits met behulp van een Melody of Memory-opslagbestand.

Smash Ultimate Metroid-spirits:

  • Samus
  • E.M.M.I.
  • Chozo-soldaat