Super Smash Bros Ultimate – Reflect-a-thon tournament begint 30 Oktober

Super Smash Bros Ultimate – Reflect-a-thon tournament begint 30 Oktober

Nintendo of Europe heeft een gloednieuw Super Smash Bros Ultimate-toernooi aangekondigd waaraan gebruikers kunnen deelnemen.

Deze keer draait het evenement om de Reflex-status, wat betekent dat elk projectiel dat naar het door jou gekozen personage wordt gegooid, er gewoon tegenaan kaatst! U kunt vandaag deelnemen aan het Reflect-a-thon-evenement!

In het ongebruikelijke driedaagse #SmashBrosUltimate-toernooi “Reflect-a-thon”, dat begint op 30/10, krijgen alle deelnemers de Reflect-status. Wat het projectiel ook is, het kaatst meteen terug!

Reflectie in Super Smash Bros

Reflectie is een fenomeen waarbij een jager controle krijgt over het projectiel van een vijand en het gebruikt als zijn eigen aanval. De meeste, maar niet alle projectielen keren van richting wanneer ze worden weerspiegeld, en sturen ze terug naar hun oorspronkelijke gebruikers.

Om gereflecteerd te worden, moet een projectiel in contact komen met een aanval of object dat reflecteert, zoals de toepasselijk genaamde Reflector, de voorwaartse inslag van Ness of een personage met een Franklin Badge.

De meeste reflectoren vergroten de schade die projectielen veroorzaken, terwijl sommige ook hun snelheid verhogen. Projectielen kunnen in elke richting worden gereflecteerd en kunnen meerdere keren worden gereflecteerd om de aangerichte schade te vermenigvuldigen.

Ad