SuperMash komt uit op 8 Mei

SuperMash komt uit op 8 Mei

Ontwikkelaar Digital Continue onthulde dat SuperMash op 8 mei wordt gelanceerd op Nintendo Switch.

SuperMash, ook wel “het spel dat games maakt” genoemd, biedt spelers de mogelijkheid om twee verschillende spelgenres door elkaar te halen om hun eigen unieke ervaringen te creëren. Ze kunnen ook “Dev-Cards” gebruiken om nog meer aspecten van de creatie aan te passen, die vervolgens online kunnen worden gedeeld zodat anderen ervan kunnen genieten.

video
play-rounded-fill

Over SuperMash

Combineer iconische genres om ongekende game-ervaringen te creëren. Spring door klassieke Platformer-levels met een tactisch Stealth-personage, vecht als ruimteschepen in boeiende JRPG-gevechten en meer! Alles is mogelijk met het opkomende spelsysteem van SuperMash, dat elke keer dat je speelt een uniek spel creëert.

Denk je dat de Mash die je gemaakt hebt onmogelijk is? Deel de MASH-code met een vriend of streamer en kijk of ze deze kunnen verslaan!

  • De mogelijkheden zijn eindeloos! – Kies twee genres (of hetzelfde genre) en kijk hoe de game elke keer een volledig unieke game creëert!
  • Zes klassieke genres om te mixen en matchen – Hoe je ook wilt spelen, SuperMash heeft genoeg opties om uit te proberen.
  • Je games aanpassen – Met Dev-kaarten kun je elementen van elke Mash die je maakt aanpassen, zoals vijanden, spelers, mechanica en omgevingen. Voltooi Mashes om ze allemaal te verzamelen!
  • Verkoop de volgende grote hit! – Win Mashes die door klanten zijn aangevraagd om de mysteries van de PlayType-machine te ontgrendelen en de gamewinkel te redden van een snode bedreiging.
  • Daag je vrienden uit – Elke Mash genereert een unieke MASH-code. Deel het met een vriend of streamer en kijk of ze kunnen slagen waar je faalde!