Switch Our Way – Mario Party Superstars en Just Dance 2023 reclame

Switch Our Way – Mario Party Superstars en Just Dance 2023 reclame

Nintendo blijft voor de feestdagen advertenties voor de Switch plaatsen. We hebben er deze keer een voor Mario Party Superstars en Just Dance 2023.

video
play-rounded-fill

Over Mario Party Superstars

Een verzameling van de beste oude Nintendo 64-borden

Mario Party is terug met vijf borden uit de Mario Party-games voor de Nintendo 64. Op het Peach’s Birthday Cake-bord uit de eerste Mario Party-game race je om de meeste sterren en probeer je de plannen van je tegenstanders te verknoeien. Of je kunt wachten op het aftellen naar Bowser’s Coin Beam en de munten op het Space Land-bord vasthouden. In Mario Party kunnen dingen snel veranderen, dus houd je ogen open. Deze modus kan, net als alle andere, ook online worden gespeeld.

Over Just Dance 2023

Met Just Dance® 2023 Edition betreedt dans een nieuw tijdperk. Nu je online met andere mensen kunt spelen, het spel je eigen kunt maken, in 3D-werelden kunt duiken en het hele jaar door nieuwe nummers en spelmodi kunt krijgen, kun je een dansfeest houden dat nooit eindigt!

  • Online multiplayer: met deze gloednieuwe functie kun je Just Dance met iedereen spelen, waar ze ook zijn. Je kunt met maximaal vijf mensen dansen en zien wie de beste moves heeft.
  • Nieuwe gebruikersinterface: met een nieuwe, modernere en gebruiksvriendelijkere gebruikersinterface kun je meer tijd besteden aan dansen en minder tijd aan het zoeken naar dingen. Afspeellijsten, spelmodi en nummers zijn allemaal slechts één klik verwijderd.
  • Op maat gemaakte ervaringen: ontgrendel sessies en nummers die speciaal voor jou zijn gemaakt op basis van je smaak en hoe je speelt.

Deze week heeft Nintendo ook nog twee “Switch My Way”-advertenties uitgebracht voor Mario Strikers: Battle League en Mario Kart 8 Deluxe.