Sword Art Online: Alicization Lycoris – Versie 3.12 patch notes

Sword Art Online: Alicization Lycoris – Versie 3.12 patch notes

Sword Art Online: Alicization Lycoris heeft een nieuwe update ontvangen, waardoor het totale aantal spelversies is toegenomen tot 3.12. Deze versie verhelpt enkele bugfixes en voegt enkele nieuwe opties toe aan de Incarnation Shard Exchange. De upgrade wordt als zeer klein beschouwd.

Versie 3.12 patch notes

  • Er zijn nu meer uitwisselingsmogelijkheden beschikbaar op de Incarnation Shard Exchange, die toegankelijk is door een gesprek te voeren met de Enigma Broker in North Centori.
  • 10 Incarnation Shard M komt overeen met 100 Incarnation Shard S.
  • 10 incarnatiescherven van een lager niveau tegen 100 incarnatiescherven van een gemiddeld niveau
  • De hoeveelheid Incarnatiescherven die kunnen worden verzameld in de Mutated Beast Quests als prijzen voor het voltooien van de quests en als buit van schatkisten is verhoogd.
  • Andere kleine gebreken en moeilijkheden zijn verholpen.

    Over Sword Art Online: Alicization Lycoris

    Ze hebben altijd dezelfde dingen samen meegemaakt. Ze stelden zich voor dat de dingen voor altijd zo zouden blijven.

    Kirito komt terecht in een virtuele wereld waar hij nog nooit eerder is geweest, maar toch is er iets dat hem vaag bekend voorkomt…

    Kirito begint aan een avontuur in het volgende rollenspel in de serie, dat zich afspeelt in Underworld, een enorm universum dat is ontstaan ​​in de SWORD ART ONLINE anime.

    Ervaar naadloze, actievolle real-time gevechten met je favoriete Sword Art Online-personages die een mix van zwaardvaardigheden, heilige kunsten en meer gebruiken!

    Kirito raakt bevriend met een jonge man genaamd Eugeo. Een aanhoudende belofte kan diep in elk van hun harten worden gevonden. Ze besloten samen op avontuur te gaan om de belofte die ze elkaar hadden gedaan na te komen en om te voorkomen dat ze uit elkaar zouden gaan. Ze zullen onder geen enkele omstandigheid worden tegengehouden om hun doel te bereiken.