Sylveon is toegevoegd aan Pokemon Unite op 5 Oktober

Sylveon is toegevoegd aan Pokemon Unite op 5 Oktober

The Pokemon Company heeft een nieuwe speelbare Pokemon onthuld die naar Pokemon Unite komt. Na de eerste onthulling een paar maanden geleden, werd Sylveon op 5 oktober speelbaar gemaakt in Pokemon Unite.

video

Maak je klaar voor een gloednieuwe aanvaller op afstand! Sluit je aan bij Sylveon terwijl ze tegenstanders verschroeien, knuffelen en neerkijken in #PokemonUNITE

Over Sylveon

Maak je klaar om de concurrentie te verschroeien in Pokémon UNITE, want Sylveon is nu beschikbaar om zich bij je team aan te sluiten. Deze Pokémon is een Ranged Attacker en staat klaar om tegenstanders tot onderwerping te dwingen. Sylveon begint elke wedstrijd als Eevee, en het zal evolueren naar Sylveon bij Lv. 4.

Eevee’s basisaanval wordt bij elke derde aanval een versterkte aanval, die meer schade aanricht wanneer deze toeslaat. Wanneer Eevee evolueert naar Sylveon, zullen zijn versterkte basisaanvallen ook zijn bewegingssnelheid voor een korte tijd verhogen wanneer ze raken. Eevee begint met het aanpassingsvermogen, waardoor Eevee’s Sp. Atk voor een korte periode wanneer het schade aanricht of ontvangt. Wanneer Eevee evolueert naar Sylveon, wordt Aanpassingsvermogen Pixilate, wat Sylveons Sp. Atk en Sp. Def voor een korte tijd wanneer het schade aanricht of ontvangt.

SYLVEON’S BEWEGINGEN

Bij Lv. 1 en Lv. 2, Eevee leert Swift en Baby-Doll Eyes. Swift is een aanval die stervormige stralen afvuurt op vijandige Pokémon, waardoor ze schade oplopen. Bij gebruik van Baby-Doll Eyes staart Eevee naar een Pokémon van de tegenstander, waarbij hij schade aanricht en de aanvals- en bewegingssnelheid van de tegenstander voor een korte tijd verlaagt wanneer de beweging toeslaat.

Als Eevee Lv. 4 en evolueert naar Sylveon, kan Swift worden geüpgraded naar een van de twee bewegingen: Mystical Fire of Hyper Voice.

Mystical Fire laat Sylveon vier kleine vlammen creëren terwijl het zich in een bepaalde richting voortbeweegt. De vlammen schieten één voor één naar Pokémon van de tegenstander, brengen schade aan en verminderen de Sp. Atk voor een korte tijd wanneer ze raken. Elke keer dat een vlam toeslaat, wordt de afkoelperiode van deze beweging verkort. Deze aanval kan ook worden geüpgraded om het aantal vlammen met één te verhogen.

Hyper Voice ontketent meerdere geluidsgolven die schade aanrichten wanneer ze toeslaan. De schade die ze toebrengen, wordt groter naarmate het doelwit verder van Sylveon verwijderd is. Elke keer dat een geluidsgolf toeslaat, neemt de schade van de volgende geluidsgolf toe. Net als Mystical Fire kan deze aanval ook worden geüpgraded om het aantal geluidsgolven met één te verhogen.

Bij Lv. 6, Baby-Doll Eyes kan worden geüpgraded naar Draining Kiss of Calm Mind.

Als Sylveon Draining Kiss gebruikt, blaast hij een kus op een vijandige Pokémon. De kus beweegt meerdere keren tussen Sylveon en de andere Pokémon. Wanneer de kus Sylveon raakt, herstelt het Sylveon’s HP, en wanneer de kus een vijandige Pokémon raakt, richt het schade aan en vermindert de bewegingssnelheid voor een korte tijd. Draining Kiss kan ook worden geüpgraded om de hoeveelheid HP die Sylveon herstelt te vergroten.

Calm Mind laat Sylveon zijn geest rustig concentreren en zijn geest kalmeren om zijn Sp. Atk, Sp. Def, en bewegingssnelheid voor een korte tijd. Een upgrade naar Calm Mind stelt Sylveon in staat om de schade van de aanval van een vijandige Pokémon volledig teniet te doen. Deze vernietiging kan slechts één keer plaatsvinden telkens wanneer Calm Mind wordt gebruikt, en als het succesvol is, krijgt Sylveon daarna een schild.

SYLVEON’S UNITE MOVE, FAIRY FROLIC

Laat de oppositie zien hoe onoverwinnelijk je bent met Sylveons Unite Move, Fairy Frolic, die ze leert bij Lv. 8. Bij deze aanval springt Sylveon de lucht in, waardoor hij tijdelijk onoverwinnelijk wordt. Op het moment dat Sylveon landt, brengt het schade toe aan vijandige Pokémon in het effectgebied en herstelt het zijn eigen HP. Korte tijd daarna wordt een percentage van de schade die Sylveon aanricht, omgezet in HP voor Sylveons eigen voordeel.

Sylveon is klaar om tegenstanders te verschroeien en de concurrentie vaarwel te zeggen. Dwaal door naar de Unite Battle Committee-winkel om vandaag Sylveons Unite-licentie te halen!