Syndrome komt dit jaar

Syndrome komt dit jaar

Syndrome, een sci-fi survival-horrorspel ontwikkeld door Camel 101 en uitgegeven door RedDeerGames, wordt later dit jaar uitgebracht voor Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

About Syndrome

JE BENT NIET ALLEEN

Je ontwaakt uit de cryoslaap aan boord van Valkenburg, het meest geavanceerde wetenschappelijke ruimtestation van de Novacore. Het ruimtevaartuig lijkt verlaten te zijn, maar dan hoor je een stem op de communicator…

De inzittenden aan boord van het ruimtevaartuig worden ontvoerd en gedood door iets uit de diepten van de ruimte. Het houdt ook niet op met jagen.

REN, VERBERGEN EN VECHT OVERLEVEN.

Omdat de tegenstanders machtig zijn en jou in aantal overtreffen, heb je geen andere keuze dan te vluchten. Helaas zul je ze vroeg of laat moeten ontmoeten, dus houd er rekening mee dat het wetenschappelijke schip beperkte munitie heeft.

Overleef door in de schaduw te blijven!

JE VIJAND IS OOK JE GEEST.

In de tussentijd gebeuren er vreemde dingen met je gedachten. Geloof je de stemmen, of werken ze ook tegen je? Wat was de bron van het “ding” aan boord van het schip? Lukt het jou om door te komen?

Verken de donkere gangen van een ruimteschip om het mysterie van de verdwijning van je bemanningsleden op te lossen.

Belangrijkste kenmerken

  • DOOD OF WORD DOOD ZIJN DE BELANGRIJKSTE KENMERKEN. Wapens zijn beschikbaar aan boord van het ruimtevaartuig, maar munitie is schaars. Houd je kogels bij en verstop je in de schaduw.
  • DODELIJKE TEGENSTANDERS. Vijanden zijn gevaarlijk; het zijn jagers, daarom zullen ze alle geluiden of verstoringen onderzoeken, dus wees voorzichtig.
  • MENTALE HORRIFICATIE. Niet zomaar een sprongetje – je zit gevangen in een angstaanjagend, claustrofobisch ruimtevaartuig met een overvloed aan fysieke en psychologische gruwelen.
  • INTRIGELIJK PLOT – Een ogenschijnlijk eenvoudige taak is in een bloedbad veranderd – het is aan jou om erachter te komen wat er aan de hand is.
  • ONVERWACHTE GESCHIEDENIS TE ONTDEKKEN – In het schip is er genoeg te ontdekken, evenals veel dingen om te leren over het plot.
Ad