Tactics Ogre: Reborn aangekondigd en lanceert op 11 november 2022

Tactics Ogre: Reborn aangekondigd en lanceert op 11 november 2022

Square Enix heeft aangekondigd dat Tactics Ogre: Reborn voor de Nintendo Switch wereldwijd zal debuteren op 11 november 2022.

Het is een reproductie van de originele Super Famicom- en Playstation-versies van Tactics Ogre: Let Us Cling Together, die respectievelijk in 1995 en 1998 werden gepubliceerd en in 2010 opnieuw werden gemaakt voor de Playstation Portable. beschikbaar in zowel fysieke als digitale formaten.

video
play-rounded-fill

Over Tactics Ogre: Reborn

Tactics Ogre, het kroonjuweel van tactische rollenspellen, is nieuw leven ingeblazen!

Op basis van de 2010-editie heeft de game verbeterde beelden, muziek en gamedesign, waardoor een nieuwe Tactics Ogre tot leven komt die trouw blijft aan het begin.

Belangrijkste kenmerken

  • Een tactisch rollenspel dat het conflict voor de Valeriaan-eilanden simuleert.
  • Met een game-engine die verschillende paden door het spel en verschillende eindes mogelijk maakt, beïnvloeden je beslissingen hoe het verhaal zich ontwikkelt en zelfs hoe het eindigt. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van een jonge man genaamd Denam. Zijn keuzes zullen het lot van de mensen om hem heen beïnvloeden en het pad van Valeria’s geschiedenis veranderen.
  • Doe mee aan tactische gevechten op driedimensionale slagvelden. Dankzij de vernieuwde AI kunnen vijanden hun tactieken aanpassen aan de omgeving, wat resulteert in een vechtsysteem dat nooit oud wordt en je constant aan het denken zet.
  • In Tactics Ogre: Let Us Cling Together (2010) is het klassenbrede niveaubeheersysteem vervangen door een niveaustructuur per eenheid. Maak je een weg door een oneindig aantal combinaties van klassen, uitrusting en vaardigheden.
  • Vele gameplay-verbeteringen, waaronder een hogere vechtsnelheid, automatisch opslaan en een volledige herwerking van de besturing en gebruikersinterface, waardoor het eenvoudiger dan ooit is om in het spel te springen.
  • De personages en decors uit de originele versie van Tactics Ogre: Let Us Cling Together uit 1995 zijn minutieus herbouwd in hoge resolutie.
  • De tussenfilmpjes zijn volledig ingesproken in het Engels en Japans, en alle muziek is opnieuw opgenomen met live optredens! De stemmen blazen nieuw leven in de ingewikkelde motieven van de individuen die de facties en veranderende politieke allianties vormen in dit epische verhaal.
  • Als je ver genoeg bent gevorderd in het spel, verkrijg je de Wereldtarot, waarmee je terug in de tijd kunt gaan terwijl je de kracht van je legers behoudt; een enorm handige vaardigheid in een spel waarin je beslissingen zo’n diepgaand effect hebben op hoe de plot zich ontwikkelt. Als je je ooit hebt afgevraagd wat er zou zijn gebeurd als je een andere beslissing had genomen, kom je er misschien eindelijk achter!
  • Met de Chariot Tarot kun je tijdens gevechten tot een bepaald aantal bewegingen terugspoelen, waardoor de achterwaartse reis buiten de grenzen van het complot wordt uitgebreid. In een spel met tactische gevechten waarin een enkele fout het verschil kan maken tussen succes en mislukking, kun je spelen zonder bang te zijn om in het nauw gedreven te worden.
  • Geniet van een overvloed aan eindspel-dingen, zoals het Palace of the Dead op level 100.