Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival begint later dit jaar met drummen

Taiko no Tatsujin is geen onbekende voor de Nintendo Switch en heeft al drie games op het platform uitgebracht. Meer dan 76 nummers uit verschillende genres zullen in dit volume worden opgenomen, waaronder “Megalovania” van Undertale, een orkestrale vertolking van het thema van The Legend of Zelda, en “Gurenge” van LiSA. Als dat nog niet genoeg is, is er een betaalde lidmaatschapsservice die je toegang geeft tot nog meer muziek.

Hoewel er geen vergoeding is aangekondigd, zal de service debuteren met meer dan 500 nummers en ik weet zeker dat er in de toekomst meer zullen worden toegevoegd.

video
play-rounded-fill

Hoe leuk het alleen is om ritmegames te spelen, er gaat niets boven het verzamelen van een stel vrienden en het feest echt op gang brengen. Deze keer voegt Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival twee nieuwe multiplayer-modi toe aan de mix. Ten eerste is er de coöperatieve modus DON-chan Band, waarin vier spelers samenwerken om een ​​concert te geven. Als je de voorkeur geeft aan competitie, kun je meedoen aan de Great Drum Toy War, waarin goede prestaties speelgoed naar de speelruimte van je tegenstander sturen, waardoor hun zicht op dreigende noten wordt verdoezeld.

Over Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival

Bereid je voor om samen met Don-Chan op de trommel te slaan! Of je nu alleen bent of met vrienden, doe mee met een ongelooflijke muzikale ervaring!

Op weg om een ​​Taiko-meester te worden, sluit je aan bij Don-chan en je mentor, Kumokun. Je ritmische reis wacht op je met nieuwe nummers en stijlen!

  • Nieuwe modi – Speel Donkatsu Toy Wars en Donchan Band met maximaal vier spelers.
  • Nieuwe en klassieke nummers – Met tot 76 nummers in het spel en honderden meer online beschikbaar, is er voor elk wat wils.
  • Welkom in Omiko City – Ga op avontuur om een ​​Taiko-meester te worden met Don-chan en je gids, Kumokun.

Houd Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival later dit jaar in de gaten als dit je erg leuk lijkt!