Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival nu beschikbaar

Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival nu beschikbaar

Bandai Namco Entertainment heeft bevestigd dat je nu zowel de fysieke als de digitale versie van Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival en de Taiko Drum Set-editie voor de Nintendo Switch kunt kopen. Je kunt ook 500 extra nummers krijgen en 90 dagen toegang tot de Taiko Music Pass. Bekijk de lanceringstrailer van Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival, boordevol plezier en kleur.

video
play-rounded-fill

Over Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival

“In TAIKO NO TATSUJIN: RHYTHM FESTIVAL gaan spelers op een gek avontuur door een muziekfestival in het kleurrijke Omiko City. Met DON-Chan en een nieuw personage genaamd Kumo-Kyun als gidsen, geeft de game spelers meerdere manieren om te spelen , oefen en beheers de eindeloos leuke ervaring van het spelen van digitale Taiko-drums op favoriete nummers, waaronder pophits en klassiekers uit videogames. Er zijn 76 nummers in het basisspel van TAIKO NO TATSUJIN: RHYTHM FESTIVAL. Sommige van de nieuwe nummers zijn ‘Gurenge’, ‘Voel je speciaal’ en ‘Racen tot in de nacht’.

Er zijn verschillende manieren om het spel te spelen. In Story Mode proberen spelers een Taiko-meester te worden. In online gevechten kunnen spelers elk seizoen nieuwe exclusieve beloningen krijgen. In ‘couch co-op’ Party Mode kunnen spelers met vrienden spelen en strijden in leuke minigames zoals ‘The Great Drum Toy War’. En in de Taiko-modus kunnen spelers zo lang spelen en oefenen als ze willen. De game heeft ook een leuk aanpassingssysteem. Terwijl spelers spelen, verdienen ze “Don Coins”, die ze kunnen gebruiken om leuke dingen in de game te kopen, zoals kostuums en naamplaatjes die belangrijk zijn voor het spel.

Dan Ham, Senior Brand Manager bij Bandai Namco Entertainment America Inc., zegt

For the first time in the Americas, everyone’s favorite drum rhythm game is now available as a physical release. TAIKO NO TATSUJIN: RHYTHM FESTIVAL gives returning players the best experience yet with its huge number of songs and wide range of features. It’s also a great place for new players to start with better support. We can’t wait for DON-chan and our new friend Kumo-kyun to be on the shelves of drummers everywhere.

“Sinds 2001, toen de eerste TAIKO NO TATSUJIN-ritmegame uitkwam, zijn er veel titels en nummers verschenen. De Taiko Music Pass zal voor het eerst beschikbaar zijn in TAIKO NO TATSUJIN: RHYTHM FESTIVAL. Dit geeft spelers toegang tot meer dan 500 nummers en maandelijkse updates met nieuwe nummers. Als speciale bonus krijgen spelers die hun voortgang hebben opgeslagen in de 2018-versie van TAIKO NO TATSUJINTM: DRUM ‘N’ FUN nog drie nummers en items die kunnen worden gewijzigd.</ p>