Talent Arts keren terug in Xenoblade Chronicles 2 DLC

Talent Arts keren terug in Xenoblade Chronicles 2 DLC

Met het Xenoblade Chronicles 2 DLC-pakket dat deze herfst uitbrengt, is er veel gekwebbel rond terugkerende functies van het originele Xenoblade-spel. Tijdens de Nintendo Treehouse-stream bevestigde het bedrijf dat Talent Arts zou terugkeren voor Torna: The Golden Country.

Talent Arts

Als je bekend bent met het originele spel, weet je dat Talent Arts een interessante manier was om dingen in de strijd te mixen. Het gebruik van uw Talent Art zou een speciale vaardigheid activeren, zoals meer schade toebrengen door uw HP te verminderen.

In Torna: The Golden Country hebben alle coureurs en bladen hun eigen unieke Talent Art, vooral omdat je in de DLC zowel als een driver als een blade kunt spelen.

Meer speelbare personages

Een andere interessante lekkernij werd ook onthuld tijdens de stream. Sinds de onthulling van de Battle Challenge-mode van Xenoblade Chronicles 2, hebben fans zich afgevraagd of Shulk en Fiora in het hoofdspel speelbaar zullen zijn.

Nintendo heeft bevestigd dat dit zo zal zijn, op voorwaarde dat je een aantal specifieke in-game-evenementen of -taken volgt.

Xenoblade Chronicles 2 Torna: The Golden Country wordt op 14 september vrijgegeven voor de Switch, beschikbaar via de Expansion Pass of als een stand-alone game in de detailhandel.

Ad