Tantalus – Geen woord over Zelda: Twilight Princess HD

Tantalus – Geen woord over Zelda: Twilight Princess HD

Tantalus is het ontwikkelingsbedrijf dat The Legend of Zelda: Twilight Princess op de Wii U heeft geïntroduceerd en The Legend of Zelda: Skyward Sword HD op de Nintendo Switch.

Twilight Princess HD was een enorme hit bij fans, en velen hebben Nintendo gesmeekt om de game op het nieuwere Nintendo Switch-systeem te brengen. Tantalus-CEO Tom Crago zei onlangs in de Fragments of Silicon-podcast dat zijn bedrijf niet door Nintendo is gevraagd om The Legend of Zelda: Twilight Princess HD om te zetten naar de Nintendo Switch. Dit sluit de mogelijkheid niet uit, maar het is geen veelbelovende indicator.

Nintendo heeft het (nog) niet gevraagd

With our buddies over there, we’ll take whatever chance we can to collaborate on one of their games.” Our two firms are always communicating. Often, there is some time between titles, and various ideas are discussed, but in the case of Skyward Sword, some time passed, and then the email arrived: ‘Would you be interested in exploring bringing Skyward Sword to Switch?’ Of course, the response is, ‘Yes, we would.’ Then we start talking with Nintendo about what it may look like, and finally we get started. So it was comparable in many ways to how Twilight Princess (on Wii U) came to fruition.

No, and look, we’d clearly love to do that, but Nintendo hasn’t made it a priority – at least not in talks they’ve had with us.

Over The Legend of Zelda: Twilight Princess HD

In The Legend of Zelda: Twilight Princess HD moet je reizen tussen de rijken van licht en kwaad om Hyrule te behouden.

Je speelt als Link, een landarbeider die door de goden is gekozen om Hyrule te redden uit de greep van Zant, de koning der schaduwen die de regio met voortdurende duisternis heeft vervloekt. Link zal zich verbinden met de fascinerende en ondeugende Midna, een wezen uit een corrupt rijk dat bekend staat als het Twilight Realm, om hem te helpen deze nieuwe dreiging het hoofd te bieden en de vloek te verwijderen die hem in een wolf heeft veranderd.

Verken de verre uithoeken van Hyrule, bezoek levendige nederzettingen, gure woestijnen en het Twilight Realm zelf op zoek naar de mogelijkheden om de duisternis te verdrijven. Overwin gevaarlijke tegenstanders met je vertrouwde zwaard en schild, sla en ontsnap vijanden met behendige manoeuvres, en los moeilijke raadsels op met behulp van handige voorwerpen zoals de Slingshot en de Gale Boomerang. Doorkruis gevaarlijke landen te voet of door uw trouwe ros Epona te bellen, of u nu gewoon de enorme omgeving wilt verkennen of deel wilt nemen aan een gespannen paardengevecht! Duik diep in gevaarlijke kerkers waar gevaar op de loer ligt rond elke bocht en enorme monsters wachten.

Je kunt de vervloekte vorm van Link in je voordeel gebruiken door in Wolf Link te veranderen en het Twilight Realm te betreden om het land te helpen behouden. Voer sprong- en spin-aanvallen uit als een wolf, evenals buitengewone energieveldaanvallen tegen verschillende tegenstanders. Je hebt ook een scherp reukvermogen om aanwijzingen voor zoektochten op te sporen en het vermogen om ongelooflijke sprongen te maken, waardoor je gebieden kunt bereiken die normaal gesproken onbereikbaar zijn in menselijke vorm.

Naast het hoofdavontuur zijn er nog andere spannende nevenmissies om te voltooien: pak een hengel en vang de vangst van de dag, zoek naar insecten verspreid over het veld of zoek naar verborgen geesten die bekend staan ​​als Poes! Je weet nooit wanneer je geluk hebt!

Voer je moeilijkste taak ooit uit in de heldenmodus, die vanaf het begin van het spel toegankelijk is. In deze gespiegelde versie van Hyrule richten monsters twee keer zoveel schade aan en zijn harten schaarser!