Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge – 1 Miljoen+ exemplaren in de eerste week

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge – 1 Miljoen+ exemplaren in de eerste week

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge kwam vorige maand uit en het lijkt erop dat het al een geweldige mijlpaal heeft bereikt!

De uitgever van het spel, Dotemu, en het bedrijf dat het heeft gemaakt, Tribute Games, zeiden allebei dat er in de eerste week een miljoen exemplaren werden verkocht.

Cyrille Imbert, CEO van Dotemu

“Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge is de game waaraan ik wilde werken sinds ik een kind was, kijkend naar de originele cartoon en geld steken in de arcade-machines van Teenage Mutant Ninja Turtles. Nickelodeon gaf ons de kans om een ​​tijdperk te eren van Teenage Mutant Ninja Turtles die een grote impact hadden op ons allemaal bij Dotemu, en onze vrienden bij Tribute Games hebben geweldig werk geleverd door de klassieke spanning van de Turtles-gevechten met de Foot Clan terug te brengen op een manier die volledig nieuw en spannend om te spelen.

Jean-Francois Major is mede-oprichter van Tribute Games

“Tribute Games wilde een zo goed mogelijk eerbetoon brengen aan een deel van de geschiedenis van Teenage Mutant Ninja Turtles dat veel voor ons betekent. Het was geweldig om te zien dat het eenvoudig te spelen plezier van beat-em-ups aantrekkelijk is voor zowel oude fans als mensen die ze nog nooit eerder hebben gespeeld. We zijn dankbaar voor alle steun en aanmoediging die de gepassioneerde Teenage Mutant Ninja Turtles-gemeenschap ons heeft gegeven sinds Teenage Mutant Ninja Turtles uitkwam, en we kijken ernaar uit om spelers te zien doorgaan om de paaseieren te vinden die we in het spel hebben verstopt, terwijl we een aantal gewaagde combo’s aan elkaar rijgen.”

Over Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge heeft een innovatieve gameplay gebaseerd op klassieke vechtmechanica. Het is gemaakt door de experts van Dotemu (Streets of Rage 4) en Tribute Games, die bekend staan ​​om hun beat-em-up-games (een deel van de studio werkte vroeger aan Scott Pilgrim vs. The World: The Game en TMNT Game Jongen Advance).

Je kunt je een weg banen door prachtige pixelart-omgevingen en een heleboel vreselijke vijanden doden met je favoriete Turtle.

Elke Turtle heeft zijn eigen vaardigheden en bewegingen, dus elke run is anders. Kies een vechter, gebruik gekke combo’s om je vijanden te verslaan en vecht in intense gevechten vol adembenemende actie en gekke ninjamoves. Houd je geest scherp terwijl je Shredder en zijn loyale Foot Clan bevecht, alleen of met maximaal drie andere vrienden tegelijk.