Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge – Fysieke Pre-Orders en speciale edities gedeeld

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge – Fysieke Pre-Orders en speciale edities gedeeld

Limited Run Games onthulde meer informatie over de aanstaande fysieke releases van Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge.

Om te beginnen zullen fysieke pre-orders voor de game een gratis Pizza Hut Personal Pan Pizza-voucher bevatten, waarmee fans gratis kunnen genieten van de favoriete maaltijd van de schildpadden. Dit is een aanvulling op de omkeerbare omslag, het kunstboek en de stickers die al zijn meegeleverd. Dit is een leuke terugkeer naar de begindagen van TMNT-videogames, die werden geleverd met identieke kortingsbonnen dankzij een samenwerking tussen Konami en Pizza Hut.

video
play-rounded-fill

Behalve deze verrukkelijke versnapering, onthulde Limited Run Games ook meer informatie over de Classic en Collector’s Editions van de game. Ondanks het ontbreken van foto’s, weten we dat deze versies het volgende zullen bevatten:

  • Game en Steelbook-koffer zijn inbegrepen in de Classic Edition VHS-stijl doos.
  • Playmates Ultimate Collector’s Edition Shredder actiefiguur Strategiegids
  • Miniatuur arcade-recreatie.

Over Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge levert baanbrekende gameplay gebaseerd op tijdloze traditionele vechttechnieken, aangeboden door Dotemu (Streets of Rage 4) en Tribute Games, de beat ’em up-meesters. Baan je een weg door prachtige pixelart-locaties en slacht hordes demonen af ​​met je favoriete Turtle, elk met zijn eigen reeks vaardigheden en technieken, waardoor elke run uniek is! Kies een vechter, voer creatieve combinaties uit om je tegenstanders te vernietigen, en neem deel aan furieuze gevechten vol spectaculaire actie en ongelooflijke ninja-vaardigheden. Blijf scherp terwijl je Shredder en zijn loyale Foot Clan alleen opneemt, of verzamel je vrienden en speel met maximaal vier spelers tegelijk!

KRANG KRIJGT GEEN SLACK VAN TURTLE BOYS.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge laat zien dat de Turtles strijden om een ​​grote verscheidenheid aan vintage TMNT-instellingen, waarbij Bebop en Rocksteady Channel 6 binnenvallen en supervervelende technologie stelen om het nieuwste verwrongen plan van Krang en Shredder te ondersteunen. Help het verschrikkelijke kwartet om Foot Soldiers, Triceraton Warriors en Rock Troops helemaal naar Dimension X te verslaan, van Manhattan en Coney Island tot stadsdaken en troebele riolen!

TURTLE POWER!!

Geniet van prachtige full-color pixelart-visuals en een klassieke TMNT-sfeer die je meeneemt naar de fantastische jaren 80. Elk personage, voertuig, wapen, object en setting is gebaseerd op het tv-programma uit 1987, waardoor je het gevoel hebt alsof je in het scherm bent gesprongen – met een fantastische combinatie van dodelijke komedie en avonturen boordevol actie!

Kenmerken:

  • Gnarly gamedesign neemt je mee naar de jaren 80.
  • Prachtige full-color pixelart-graphics
  • Ouderwetse gameplay met geavanceerde mechanica
  • Er kunnen maximaal vier mensen tegelijk spelen.
  • Speel met klassieke TMNT-personages en voertuigen in verschillende spelmodi.
  • Een revolutionaire nieuwe vertelmodus
  • En er komt nog veel meer!
Ad