Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge komt op 16 juni, Casey Jones onthult

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge komt op 16 juni, Casey Jones onthult

De releasedatum voor Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge voor Nintendo Switch is bekendgemaakt door uitgever Dotemu en ontwikkelaar Tribute Games.

Op 16 juni 2022 wordt dit tijdloze eerbetoon aan de originele TMNT beat ’em ups uitgebracht op Switch en andere platforms. Dit nieuws werd ondersteund door een nieuwe teaser die aangeeft dat Casey Jones een speelbaar personage in het spel zou zijn, evenals het feit dat het een multiplayer-modus voor zes spelers zal ondersteunen met schaalbare tegenstandersgroepen.

video
play-rounded-fill

Over Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

Helden in een halve schelp

De beat ’em up-professionals van Dotemu (Streets of Rage 4) en Tribute Games hebben Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge gemaakt, dat baanbrekende gameplay combineert met tijdloze traditionele basisprincipes van vechtpartijen. Met je favoriete Turtle, elk met zijn eigen vaardigheden en technieken, baan je je een weg door een prachtige omgeving met pixelart en slacht je tientallen helse vijanden af, waardoor elke run uniek is! Kies een vechter, vernietig je tegenstanders met creatieve combinaties en ga furieuze gevechten aan boordevol geweldige actie en verbazingwekkende ninjakrachten. Houd je hoofd erbij terwijl je Shredder en zijn loyale Foot Clan alleen opneemt, of verzamel je vrienden en speel met maximaal vier spelers tegelijk!

Shredder krijgt geen speling van de Turtle Boys

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge vindt dat de Turtles strijden om een ​​grote verscheidenheid aan vintage Teenage Mutant Ninja Turtles-instellingen, waarbij Bebop en Rocksteady Channel 6 binnenvallen en supervervelende apparatuur stelen om het meest verwrongen plan van Krang en Shredder te ondersteunen. Help het verschrikkelijke kwartet om Foot Soldiers, Triceraton Warriors en Rock Troops helemaal naar Dimension X te verslaan, van Manhattan en Coney Island tot stadsdaken en troebele riolen!

Turtle Power

Geniet van prachtige full-color pixelart-visuals en een retro Teenage Mutant Ninja Turtles-gevoel dat je meeneemt naar de jaren 80. Elk personage, voertuig, wapen, object en setting is gebaseerd op het tv-programma uit 1987, waardoor je het gevoel hebt alsof je in de show bent gestapt, compleet met een moordende mix van moordende komedie en actievolle avonturen!

Kenmerken

  • Het knoestige gamedesign neemt je mee naar de jaren 80.
  • Pixel art-afbeeldingen in kleur.
  • Ouderwetse gameplay met geavanceerde innovaties.
  • Er kunnen maximaal vier mensen tegelijk spelen.
  • In verschillende spelmogelijkheden kun je communiceren met klassieke Teenage Mutant Ninja Turtles-personages en voertuigen.
  • Er is een revolutionaire nieuwe verhalende modus aan de game toegevoegd.
  • En er komt nog veel meer!
Ad