Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge – Lijken op tekenfilms uit de jaren 90

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge – Lijken op tekenfilms uit de jaren 90

Noisy Pixel kon wat hands-on tijd doorbrengen met de aanstaande Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, die Tribute Games deze zomer hoopt uit te brengen. Ze kregen ook de kans om met Frédéric Gémus, een van de game-ontwerpers van Tribute Games, te praten en zijn hersens te schillen over verschillende elementen van de game, die in alle opzichten fantastisch uitpakt.

Dhr. Gémus zei dat ze elk niveau in Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge behandelden alsof het een aflevering was van het animatieprogramma uit de jaren 90, dat destijds groot was. Hij merkte verder op dat de bemanning de komedie en het plezier van de originele cartoon wilde omarmen. Hij is ook van mening dat de animatieserie “zeer wonderbaarlijk is geschreven en vol liefde voor het pand en veel plezier in elke aflevering”, en dat is waar ze naar streefden.

Dhr. Gémus over Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

“We waren van plan om elk niveau te laten zien als een aparte aflevering van de geanimeerde televisieserie.”

Deze game is niet alleen een liefdesbrief aan klassieke arcadespellen, maar is ook geïnspireerd op het eerste televisieprogramma dat werd uitgezonden. Ik geloof dat de reden dat de spellen – en al het speelgoed – destijds zo succesvol waren, was omdat alles in de show zo geweldig was geschreven en vol liefde voor de serie en veel plezier in elke aflevering. Het was een erg leuk rijk dat ideaal was voor videogames.

We wilden absoluut de komische elementen van de show in de game opnemen. Aan het begin van dit level zie je bijvoorbeeld een voetsoldaat aan het werk als secretaresse. We hebben zulke accenten om de komedie van de show op te roepen. We willen dat dergelijke aspecten tijdens het spel verschijnen, niet alleen in cut-reeksen.”

Ad