Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge – Meester Splinter

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge – Meester Splinter

Meester Splinter wordt een speelbaar personage in Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, volgens uitgever Dotemu en ontwikkelaar Tribute Games. Dit is het zesde bevestigde personage van de game. Leonardo, Donatello, Michelangelo, Raphael en April O’Neil staan ​​allemaal op de lijst. Het is denkbaar dat de definitieve versie nog meer karakters zal hebben.

video
play-rounded-fill

Meester Splinter

Meester Splinter’s rustige, contemplatieve houding onderscheidt hem van de meeste van zijn groene studenten, maar zijn kennis van ninjavaardigheden garandeert dat hij een krachtige kracht is om rekening mee te houden. Hij gebruikt zijn vertrouwde staf en uitgebreide speciale ninja-vaardigheden om extreem verwoestende aanvallen uit te voeren, waarbij hij groepen tegenstanders net zo snel beukt als de Turtles die pizza verslinden.

Over Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

HELDEN IN EEN HALVE SCHAAL

De beat ’em up-professionals van Dotemu (Streets of Rage 4) en Tribute Games hebben Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge gemaakt, dat baanbrekende gameplay combineert met tijdloze traditionele basisprincipes van vechtpartijen. Met je favoriete Turtle, elk met zijn eigen krachten en technieken, baan je je een weg door prachtige pixelart-omgevingen en vernietig je tientallen helse tegenstanders, elke run zal uniek zijn! Kies een vechter, vernietig je tegenstanders met creatieve combinaties en ga furieuze gevechten aan boordevol geweldige actie en verbazingwekkende ninjakrachten. Houd je hoofd erbij terwijl je Shredder en zijn loyale Foot Clan alleen opneemt, of verzamel je vrienden en speel met maximaal vier spelers tegelijk!

KRANG KRIJGT GEEN SPANNING VAN DE TURTLE BOYS.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge laat zien dat de Turtles strijden om een ​​grote verscheidenheid aan vintage TMNT-instellingen, waarbij Bebop en Rocksteady Channel 6 binnenvallen en supervervelende technologie stelen om het nieuwste verwrongen plan van Krang en Shredder te ondersteunen. Help het verschrikkelijke kwartet om Foot Soldiers, Triceraton Warriors en Rock Troops helemaal naar Dimension X te verslaan, van Manhattan en Coney Island door stadsdaken en duistere riolen!

TURTLE POWER!!

Geniet van prachtige full-color pixelart-visuals en een klassieke TMNT-sfeer die je meeneemt naar de fantastische jaren 80. Elk personage, voertuig, wapen, object en setting is gebaseerd op het televisieprogramma uit 1987, waardoor je het gevoel hebt alsof je in de show bent gestapt – compleet met een moordende combinatie van moordende komedie en actievolle avonturen!

FUNCTIES:

  • Gnarly gamedesign neemt je mee naar de jaren 80.
  • Prachtige pixelart-afbeeldingen in kleur
  • Ouderwetse gameplay met geavanceerde mechanica
  • Er kunnen maximaal vier mensen tegelijk spelen.
  • Speel met klassieke TMNT-personages en voertuigen in verschillende spelmodi.
  • Nieuwe vertelmodus met een twist
  • En er komt nog veel meer!

Later in 2022 wordt Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge uitgebracht voor Nintendo Switch. De game stond aanvankelijk gepland voor 2021, maar werd in augustus naar dit jaar gehaald.

Ad