Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge – versie 1.0.2 patch notes

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge – versie 1.0.2 patch notes

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge is net uitgekomen, maar er is al een nieuwe 1.0.2-update beschikbaar.

De patch lost de meeste directe problemen op die spelers naar voren hebben gebracht. Sommige hiervan zijn crashes aan het einde van fasen en stabieler online spelen.

De volledige patch-notes van versie 1.0.2

  • Er waren willekeurige crashes aan het einde van elke fase, die nu zijn verholpen.
  • Betere stabiliteit bij het binnenkomen en verlaten van de online wereld.
  • Sommige gebruikers hebben problemen met “10 minuten opstarten”, dat kan worden opgelost.
  • Een klein probleem opgelost met het plaatsen van scores op de scoreborden voor de Arcade.

Iedereen die op de Nintendo Switch speelt, kan deze nieuwe patch nu krijgen.

Over Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge heeft een innovatieve gameplay gebaseerd op klassieke vechtmechanica. Het is gemaakt door de experts van Dotemu (Streets of Rage 4) en Tribute Games, die bekend staan ​​om hun beat-em-up-games (een deel van de studio werkte vroeger aan Scott Pilgrim vs. The World: The Game en TMNT Game Jongen Advance).

Je kunt je een weg banen door prachtige pixelart-omgevingen en een heleboel vreselijke vijanden doden met je favoriete Turtle. Elke Turtle heeft zijn eigen vaardigheden en bewegingen, dus elke run is anders. Kies een vechter, gebruik gekke combo’s om je vijanden te verslaan en vecht in intense gevechten vol adembenemende actie en gekke ninjamoves. Blijf scherp terwijl je in je eentje vecht tegen Shredder en zijn trouwe Foot Clan, of grijp je beste vrienden en speel met maximaal zes andere mensen tegelijk.

In Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge vallen Bebop en Rocksteady Channel 6 aan en stelen superknokke gadgets om Krang en Shredder te helpen met hun nieuwste gekke plan. Hierdoor vechten de Turtles op een groot aantal klassieke TMNT-locaties. Help de angstaanjagende vier om Foot Soldiers, Triceraton Warriors en Rock Troops helemaal naar Dimension X te verslaan, van Manhattan en Coney Island tot stadsdaken en vuile riolen.

Geniet van prachtige full-color pixelart-graphics en een retro TMNT-sfeer die je terugvoert naar de geweldige jaren 80. Elk personage, voertuig, wapen, item en achtergrond is rechtstreeks gebaseerd op het tv-programma uit 1987. Hierdoor heb je het gevoel alsof je in de tv bent gesprongen, met een geweldige mix van grappige grappen en actievolle avonturen.