Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge – versie 1.0.4 patch notes

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge – versie 1.0.4 patch notes

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge heeft een upgrade gekregen en gebruikers hebben nu toegang tot versie 1.0.4 op Nintendo Switch. Een van de hoogtepunten is dat je nu kunt deelnemen aan Switch-party’s van vrienden en dat partycodes toegankelijk zijn voor eenvoudigere matchmaking. Er zijn ook andere verbeteringen en bugfixes beschikbaar.

Versie 1.0.4 patch-opmerkingen

  • Nieuwe functies
    • (ONLINE) Party Codes:
    • Je kunt nu Party Codes (slechts vijf letters) uitwisselen met vrienden die nu lid kunnen worden via Join Party Code voor een betere match. Deze worden helemaal onderaan het partypaneel van de host weergegeven.
  • Verbeteringen
    • Online:
    • Bij het zoeken naar online games wordt nu de complexiteit van elke lobby weergegeven.
    • De kick-knop in het partypaneel van de host opnieuw toegewezen om onbedoeld klikken te voorkomen.
  • Oplossingen
    • Gameplay:
      • Online: een aanzienlijke respawn-wachttijd verholpen nadat hij in gaten was gevallen in de modus voor één speler
      • Een zeldzame bug verholpen waarbij vijanden onverwoestbaar werden nadat een speler het spel had verlaten. Chrome Dome kan onverwoestbaar zijn op momenten dat het niet zou moeten zijn.
      • Vaste klanten doen geen schade aan de romp van Krang; alleen de gastheer doet dat. Klanten mogen een cameo die door de host is ontdekt, niet ontgrendelen. Oneindig online inloggen wanneer Epic Launcher niet is geïnstalleerd.
    • Besturingselementen
    • Vaste aangepaste toetsenbordbinding alleen voor de eerste lokale speler

Over Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge levert baanbrekende gameplay gebaseerd op tijdloze traditionele vechttechnieken, aangeboden door Dotemu (Streets of Rage 4) en Tribute Games, de beat ’em up-meesters. Baan je een weg door prachtige pixelart-locaties en slacht hordes demonen af ​​met je favoriete Turtle, elk met zijn eigen reeks vaardigheden en technieken, waardoor elke run uniek is! Kies een vechter, gebruik creatieve combinaties om je tegenstanders te vernietigen en dompel jezelf onder in intense gevechten vol spectaculaire actie en ongelooflijke ninja-vaardigheden. Blijf scherp als je Shredder en zijn loyale Foot Clan alleen confronteert, of verzamel je vrienden en speel met maximaal 6 spelers tegelijk!

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge laat zien dat de Turtles vechten om een ​​grote verscheidenheid aan vintage TMNT-instellingen, waarbij Bebop en Rocksteady Channel 6 binnenvallen en supervervelende technologie stelen om het nieuwste verwrongen plan van Krang en Shredder te ondersteunen. Help het verschrikkelijke kwartet om Foot Soldiers, Triceraton Warriors en Rock Troops helemaal naar Dimension X te verslaan, van Manhattan en Coney Island tot stadsdaken en troebele riolen!

Geniet van prachtige full-color pixelart-visuals en een klassieke TMNT-sfeer die je meeneemt naar de fantastische jaren 80. Elk personage, voertuig, wapen, object en setting is gebaseerd op het tv-programma uit 1987, waardoor je het gevoel hebt alsof je in het scherm bent gesprongen – met een fantastische combinatie van dodelijke komedie en avonturen boordevol actie!

Gnarly game-design neemt je mee naar de jaren 80 Prachtige full-color pixelart-visuals Old-school gameplay geüpgraded met superverse functies Maximaal 6 spelers tegelijkertijd Speel met klassieke TMNT-personages en voertuigen in verschillende gameplay-keuzes Radicale nieuwe verhalende modus