Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge – Zomer 2022 + nieuwe trailer

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge – Zomer 2022 + nieuwe trailer

Meer informatie over Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge is uitgebracht door Dotemu en Tribute Games, inclusief een nieuwe releasedatum en een nieuwe video.

De volgende beat ’em up in retrostijl met ieders favoriete halve schaalhelden wordt nu uitgebracht op Switch in de zomer van 2022. De originele stemacteurs voor de vier schildpadden uit de tekenfilmserie uit de jaren 80, Cam Clarke (Leonardo), Townsend Coleman (Michelangelo), Barry Gordon (Donatello) en Rob Paulsen keren allemaal terug voor de wedstrijd (Raphael).

video
play-rounded-fill

Over Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge levert baanbrekende gameplay gebaseerd op tijdloze traditionele vechttechnieken, aangeboden door Dotemu (Streets of Rage 4) en Tribute Games, de beat ’em up-goeroes. Baan je een weg door prachtige pixelart-locaties en slacht hordes demonen af ​​met je favoriete Turtle, elk met zijn eigen reeks vaardigheden en technieken, waardoor elke run uniek is! Kies een vechter, gebruik creatieve combinaties om je tegenstanders te vernietigen en dompel jezelf onder in intense gevechten vol spectaculaire actie en ongelooflijke ninja-vaardigheden. Houd je hoofd erbij als je Shredder en zijn loyale Foot Clan alleen opneemt, of verzamel je vrienden en speel met maximaal vier spelers tegelijk!

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge laat zien dat de Turtles strijden om een ​​grote verscheidenheid aan vintage TMNT-instellingen, waarbij Bebop en Rocksteady Channel 6 binnenvallen en supervervelende technologie stelen om het nieuwste verwrongen plan van Krang en Shredder te ondersteunen. Help het verschrikkelijke kwartet om Foot Soldiers, Triceraton Warriors en Rock Troops helemaal naar Dimension X te verslaan, van Manhattan en Coney Island door stadsdaken en duistere riolen!

Geniet van prachtige full-color pixelart-visuals en een klassieke TMNT-sfeer die je meeneemt naar de fantastische jaren 80. Elk personage, voertuig, wapen, uitrusting en setting is rechtstreeks geïnspireerd op het tv-programma uit 1987, waardoor je de indruk krijgt dat je in het scherm bent gesprongen – met een fantastische combinatie van dodelijke komedie en avonturen boordevol actie!

Kenmerken

  • Gnarly game-design neemt je mee terug naar de jaren ’80
  • Prachtige full-color pixelart-graphics
  • Ouderwetse gameplay verbeterd met superverse mechanica
  • Maximaal vier spelers tegelijk
  • Speel met iconische TMNT-personages en voertuigen in diverse gameplay-opties
  • Radicale nieuwe verhaalmodus
  • En er komen er nog meer!