Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection update patch notes

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection update patch notes

Onlangs is aangekondigd dat Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection een flinke upgrade krijgt. In Teenage Mutant Ninja Turtles IV: Turtles in Time voor het Super Nintendo Entertainment System is de meest opvallende nieuwe functie de ondersteuning voor online multiplayer.

Dezelfde mate van ondersteuning zal in de toekomst worden geboden voor Teenage Mutant Ninja Turtles III: The Manhattan Project voor de NES. Met betrekking tot internet zijn er ontwikkelingen geweest in online lobby’s. Daarnaast zijn er verbeteringen aangebracht, problemen opgelost en andere toevoegingen.

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection-update

Updates en toevoegingen

Het symbool voor het hoofdmenu is bijgewerkt om de box art weer te geven. (Schakelen)

Wanneer een speler een online lobby maakt voor een van de twee arcadespellen, heeft hij nu de mogelijkheid om de grootte van de lobby te bepalen. Het aantal spelers kan door de gastheer worden beperkt tot twee, drie of vier.

De speler kan nu de instelling “Automatische” framevertraging selecteren terwijl de online lobby wordt gemaakt. Wanneer de optie is geactiveerd, past de invoervertraging zich aan het huidige aantal deelnemers aan het spel aan.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Tournament Fighters voor het Super Nintendo Entertainment System (SNES/Super Famicom) heeft een nieuwe update gekregen. Het gebruik van Ultimate-Attacks kan nu worden in- en uitgeschakeld in de Verhaalmodus.

De videogame Teenage Mutant Ninja Turtles: Tournament Fighters is geüpdatet met een nieuwe functie (Super Famicom). De tuimelschakelaar “Groepsmodus” is nu beschikbaar voor gebruik. (Deze functie is exclusief voor de Japanse versie.)

Teenage Mutant Ninja Turtles: Arcade (Verenigde Staten / Japan) heeft een nieuwe update gekregen die de game verbetert. Het aantal levens dat met één munt kan worden gekocht, kan variëren van één tot vijf.

Er is een nieuwe functie toegevoegd aan de arcadeversie van Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time (Verenigde Staten). Het aantal levens dat met één munt kan worden gekocht, varieert van één tot acht.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Arcade (Verenigde Staten / Japan) heeft een nieuwe update gekregen die de game verbetert. De moeilijkheidsgraad kan worden gewijzigd.

Er is een nieuwe functie toegevoegd aan de arcadeversie van Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time (Verenigde Staten). De moeilijkheidsgraad kan worden gewijzigd.

Er is een nieuwe functie toegevoegd aan de arcadeversie van Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time (Verenigde Staten). De Game Loop-tuimelschakelaar is nu operationeel. Als deze optie actief is, gaat het spel vanaf het begin verder zodra de credits zijn getoond.

Zowel “Teenage Mutant Ninja Turtles (Arcade) (Verenigde Staten / Japan)” als “Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time (Arcade) (Verenigde Staten)” zijn bijgewerkt met een nieuwe knopactie. “Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time” (Super Nintendo Entertainment System / Nintendo Entertainment System) en “Teenage Mutant Ninja Turtles: Hyperstone Heist” (Genesis / Mega Drive) zijn twee van de games in de serie. De term “Speciaal” kan nu door spelers aan een knop worden toegewezen. Deze knop maakt het eenvoudiger om speciale aanvallen uit te voeren door tegelijkertijd op de knoppen “Aanvallen” en “Springen” te drukken.

Alle Game Boy-spellen zijn geüpdatet met een nieuwe kleurupgrade. Een aan/uit-schakelaar toegevoegd voor de Game Boy Color-modus. Alle Game Boy-spellen hebben een bijgewerkt pauzemenu gekregen met de toevoeging van een optie “Kleurenpalet”. Naast een verscheidenheid aan verschillende filters, hebben spelers de mogelijkheid om een ​​van de volgende kleurenpaletten te selecteren:

De kleuren Zwart en Wit

Gameboy groen

Groen Game Boy-zakapparaat

Er zijn aanpassingen gedaan aan de audio van een aantal games en ook aan het hoofdmenu van de Game Boy Light Blue.

De Strategiegids is bijgewerkt met nieuwe secties over Teenage Mutant Ninja Turtles: Tournament Fighters voor het Nintendo Entertainment System (NES) en Teenage Mutant Ninja Turtles: Tournament Fighters voor de Genesis.

De Strategiegids is bijgewerkt met een extra pagina voor zowel Teenage Mutant Ninja Turtles: Tournament Fighters for the Genesis als Teenage Mutant Ninja Turtles: Hyperstone Heist for the Genesis.

Visuele instellingen worden elk spel bewaard.

Problemen opgelost

De Duitse vertaling van “Punch Repeatedly” op pagina 11 van de Strategiegids is bijgewerkt om de wijziging weer te geven.

Het symbool voor het cassettebandje in de Teenage Mutant Ninja Turtles (Arcade)-show is bijgewerkt zodat het het juiste pictogram in de muziekspeler weergeeft.

De Turtle Tip 3-screenshot die oorspronkelijk op pagina 5 van de Strategiegids voor Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time (SNES) stond, is gewijzigd.

Verbeteringen aan Stage Select werken nu in Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time voor het Super Nintendo Entertainment System (SNES), zelfs na aanpassingen aan de spelinstellingen in het menu Opties.

Als je Teenage Mutant Ninja Turtles: Hyperstone Heist speelt, kun je nu twee spelers kiezen en Stage Select-functies voor beide gebruiken.

De verbetering voor eenvoudige menunavigatie voor Teenage Mutant Ninja Turtles III: Manhattan Project (NES) / Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Manhattan Project (Famicom) werkt nu naar behoren.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Tournament Fighters voor het Super Nintendo Entertainment System (SNES) werkt nu goed met de Extra Credits-upgrades.

De handleiding voor Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time voor het Super Nintendo Entertainment System (SNES) in het museum mist momenteel pagina’s 18 en 19.