Tekken 7 Director; Zou kunnen komen als de vraag er voor is

Tekken 7 Director; Zou kunnen komen als de vraag er voor is

De producent / regisseur van Tekken, Katsuhiro Harada, moet zich nog verplichten tot de Nintendo Switch, maar merkt op dat als de vraag daar is naar Tekken 7 ze het zouden overwegen.

video

Nou na het bekijken van het bovenstaande wil ik het, maar …

Is het überhaupt mogelijk?

Het zou een lastig proces zijn, maar als fans het spel op het platform willen hebben, moeten ze hun stem laten horen; Over het potentieel van een Nintendo Switch-release van Tekken 7, dat afhankelijk is van de vraag van fans, dus laat hen weten of je geïnteresseerd bent om dat te zien gebeuren.

Nou, we zouden het moeten eisen, maar moet Bandai Namco niet simpelweg weten dat we dit willen … we hebben Tekken altijd al op Nintendo gewild toch. En we waren verrukt om Tekken Tag Tournament 2 naar de Wii U te zien komen. Maar helaas, de Wii U voor al de dingen die het geweldig deed (en die deed het echt wel), het had ook zijn scala aan fouten.

Die zijn verdwenen als het gaat om de Nintendo Switch en de Switch zelf verkoopt als een gek. Ik kan me niet voorstellen dat het brengen van Tekken 7 naar de Nintendo Switch een slechte zaak zou zijn voor Bandai Namco … nu?