Temtem – Vergeleken worden met Pokemon

Temtem – Vergeleken worden met Pokemon

Als een spel over het verzamelen van wezens, is Temtem vergeleken met Pokemon. Het bedrijf dat Temtem heeft gemaakt, Crema, heeft nu gereageerd op deze vergelijkingen.

Luca Prieto van Crema zei dat het team denkt dat deze vergelijkingen ‘tot op zekere hoogte gezond’ zijn. Maar de ontwikkelaar vindt het belangrijk om te zeggen dat “Temtem niet wordt ondersteund door 25 jaar leren, vooruitgang en ontwikkeling, en dat we een veel kleinere IP zijn die niet verder is gegaan dan game-ontwikkeling.”

The comparison is not only unavoidable, but it’s also kind of good for you in a way. We know that anything in the same genre will be compared at some point, and we don’t get mad at the people who do it. Most of us are fans of Pokemon and grew up with it, so it’s nice to be compared to a game that is so popular and important. We usually say that Temtem doesn’t have 25 years of learning, growing, and improving behind it, and that we’re a much smaller IP that hasn’t gone beyond making games. At the end of the day, we always say that each game, even if it’s in the same genre, should have enough room to be its own thing and not be judged by how similar or different it is to another game. This is what we tell our community.

Over Temtem

Een enorm multiplayer-spel over het verzamelen van wezens

Temtem is een avonturenspel waarin je met veel andere mensen wezens verzamelt. Ga op avontuur met je Temtem-ploeg in de prachtige Airborne-archipel. Vang elke Temtem, vecht tegen andere temmers, verander je huis, ga op avontuur met een vriend of kijk gewoon rond in de online wereld.

Elk kind droomt ervan een Temtem-temmer te worden en de zes eilanden van de Airborne-archipel te verkennen, nieuwe soorten te vinden en onderweg nieuwe vrienden te maken. Nu is het aan jou om op een epische reis te gaan en je dromen waar te maken.

Je kunt nieuwe Temtem vangen op de drijvende eilanden van Omninesia, andere temmers bevechten op de zandstranden van Deniz, of handel drijven met vrienden in de met as bedekte velden van Tucma. Versla de vervelende Clan Belsoto en stop zijn plan om de archipel over te nemen, versla dan alle acht Dojo-leiders om de beste Temtem-trainer aller tijden te worden!

Kenmerken

  • Verhaalcampagne: reis over zes prachtige eilanden en vecht tegen de kwaadaardige Clan Belsoto op weg om een ​​Temtem-temmer te worden.
  • Online Wereld: je kunt niet langer alleen reizen; in Temtem, de wereld heeft veel mensen. Temmers van over de hele wereld kunnen meedoen, en je kunt ze om je heen zien terwijl ze deelnemen aan het avontuur en strijden om de beste Temtem-temmer te worden.
  • Coöp-avontuur: je kunt op elk moment samenwerken met een vriend en samen aan je volgende doel werken. Je kunt nieuwe Temtem vangen, een route voltooien of een Temtem-leider bevechten terwijl je met een vriend vecht in dubbele gevechten.
  • Huisvesting: je kunt een huis kopen in Atoll Row en het inrichten zoals je wilt. Als je nieuwe meubels koopt en je muren schildert, ben je klaar om mensen te ontvangen.
  • Aanpassen: je kunt het uiterlijk van je personage veranderen en nieuwe kleren krijgen terwijl je vecht tegen andere temmers. Kies een gekke hoed, een comfortabel sweatshirt en een broek en je bent klaar om te gaan! Of misschien verkleed je je liever helemaal als je favoriete Temtem?
  • Competitief: kies 8 Temtem om te starten, waarna de pick-and-ban-fase begint. Kies om de beurt je Temtem en verban die van je tegenstander. Als je al je keuzes hebt gemaakt en je beurt voorbij is, heb je een groep van 5 Temtem en begint het gevecht.

Op Nintendo Switch kun je nu Temtem spelen.

Ad