Terraria – Labor of Love update

Terraria – Labor of Love update

‘Labor of Love’, of versie 1.4.4, is een grote update van Terraria die live is gegaan op de Nintendo Switch. Er is een enorme hoeveelheid nieuwe informatie, wijzigingen en toevoegingen. Er zijn ook wijzigingen in het hele spel en er zijn veel bugs opgelost.

Labor of Love-update

Ons team heeft altijd met veel plezier aan Terraria gewerkt alsof het een naast familielid of een kind was. Dit alles is mogelijk gemaakt door je consistente steun door de jaren heen, zowel in termen van verkoop (tot nu toe meer dan 46,1 miljoen!) als in termen van je passie en drive om van Terraria meer te maken dan alleen een spel. Simpel gezegd, de Terraria Community is een belangrijk onderdeel van het spel. Van gekke builds en playthroughs tot de geweldige modding-scene en meer, mensen hebben veel te zeggen over nieuwe functies en veranderingen. Je maakt het zo leuk om elke dag naar je werk te komen en blijft bijdragen aan wat het betekent om Terraria te spelen. Het is verbazingwekkend om te bedenken dat deze game, die zo klein begon, ons allemaal als een team en een gemeenschap heeft samengebracht. We denken echt dat dit de beste tijd ooit is voor Terraria. De game is net zo levendig en opwindend als we ons kunnen herinneren.

Dus hier is een update over Labour of Love. Het team kwam op dit idee toen ze nadachten over alles wat er in de loop der jaren met Terraria is gebeurd, inclusief hoe je ons hielp de Steam Labour of Love Award 2021 te winnen. We waren het er allemaal over eens dat we nog dingen moesten doen om de Terraria-ervaring completer en gepolijst te maken. Na een paar maanden hard werken is Terraria: Labour of Love eindelijk hier! Deze update is een liefdesbrief aan al onze fans. Het heet ‘Labor of Love’ en het bevat veel ideeën van fans en veel kleine veranderingen waarvan we denken dat iedereen ervan zal genieten.

Zoals onze gewoonte hebben we een paar verrassingen voor je achtergelaten. Bovendien hebben we dit voor iedereen tegelijk kunnen doen. Voor het eerst kunnen Terrarianen overal samen een gloednieuwe update vieren.

Jullie hebben ons en ons spel allemaal zoveel liefde en steun getoond, dus laten we alsjeblieft die liefde aan jullie teruggeven. Bedankt is niet genoeg, dus weet dat we van jullie houden en ze waarderen. Op Terraria, een waar liefdeswerk, verleden, heden en toekomst!

Volledige patch-opmerkingen; https://forums.terraria.org/index.php?threads/terraria-labor-of-love-is-out-now.114357/Â