Terry Bogard vermeld als coming soon!

Terry Bogard vermeld als coming soon!

De officiële Super Smash Bros Ultimate-website merkt op dat het komende DLC-personage, Terry Bogard, nu wordt vermeld als binnenkort en niet meer in november 2019.

Dit suggereert dat Terry binnen een paar dagen zou kunnen verschijnen, omdat dit hetzelfde lijkt als toen Joker op het punt stond uit te brengen, zijn lijst werd gewijzigd van april 2019 in binnenkort.

Over Terry Bogard

Terry Bogard is de hoofdrolspeler in de Fatal Fury-franchise gecreëerd door SNK. Hij is een iconisch personage voor SNK geworden en verscheen in verschillende andere spellen buiten Fatal Fury (zoals The King of Fighters en Super Smash Bros Ultimate).

Baas van onderwereld Geese Howard organiseerde een toernooi, genaamd The King of Fighters. Terry, Andy en Muay Thai Kickboxing-kampioen Joe Higashi zouden meedoen met het doel om tegenover Geese te staan.

In de strijd die daarop volgde, zou Terry uiteindelijk Geese verslaan, en er werd een tijdlang gedacht dat Geese ten onder gingen in de strijd. Het jaar daarop zag Geese ‘halfbroer Wolfgang Krauser de leiding over The King of Fighters en bracht hij het ooit alleen-Southtown-toernooi op het wereldtoneel. In de finale van dit nieuwe toernooi zou Terry opnieuw tegen de sponsor vechten en zou hij uiteindelijk Krauser verslaan.

Enige tijd later werd onthuld dat Geese op een of andere manier zijn ontmoeting met Terry hadden overleefd. De twee Bogards en vrienden hoorden van de intenties van Geese om de legendarische Jin-rollen terug te halen, Terry daagde hem opnieuw uit en versloeg hem. Daarna vluchtten Geese. Terry had gevochten tot het einde van het toernooi en versloeg personages zoals Yamazaki, totdat hij uiteindelijk tegenover de gebroeders Jin stond. Terry stond nu als overwinnaar en was opnieuw de kampioen.

Geese waren echter ontsnapt met de rollen. Tijdens de volgende wedstrijd, Real Bout Fatal Fury, slaagde Terry erin om het hele toernooi tot een laatste slag door te brengen naar Geese. Aan het einde van het gevecht sloeg hij Geese van de rand van de Gees Tower, maar greep de hand van Geese en probeerde hem te weerhouden van vallen.

Maar dit zou niet zo zijn, want Gees sloeg Terry’s hand weg en vielen naar wat wordt verondersteld zijn permanente dood te zijn. Ergens voor of na hun laatste conflict besluit Terry de beschermer te worden van een jongen met de naam Rock Howard, de zoon van Geese.

Hij nam hem mee naar binnen en zou hem leren vechten, terwijl ze samen de wereld rond reisden.

Ad