Tetris 99 – 22ste Maximus Cup begint deze week

Tetris 99 – 22ste Maximus Cup begint deze week

Tetris 99 houdt al sinds de release van Maximus Cup-evenementen. Deze vieren meestal een first-party titel die op de Nintendo Switch is gelanceerd.

Het thema dat je tijdens het evenement kunt ontgrendelen, is meestal gebaseerd op de inhoud van de eerste partij.

Nou, Nintendo heeft de 22e Maximus Cup van Tetris 99 aangekondigd. Vanaf 9 juli krijgen spelers de kans om het Mario Golf: Super Rush-thema te verkrijgen. Dit is om de lancering van de game te vieren die 2 weken geleden plaatsvond. Het eindigt op 12 juli om 11:59 uur Pacific Time.

video
play-rounded-fill

22ste Maximus Cup

Het Tetris 99 22e MAXIMUS CUP-evenement loopt van 9 juli om 00:00 uur PT tot 23:59 uur. PT op 12 juli. Om deel te nemen, moet je lid zijn van Nintendo Switch Online en de online modus Tetris 99 spelen tijdens de evenementperiode. Je verdient evenementpunten op basis van je plaatsing in elke wedstrijd.

Zodra je in totaal 100 evenementpunten hebt verzameld, wordt een nieuw thema ontgrendeld, met kunst, muziek en Tetrimino-ontwerpen geïnspireerd op de Mario Golf: Super Rush-game!

Nintendo Switch Online-lidmaatschap (apart verkrijgbaar) en Nintendo-account vereist voor online functies. Deze game bevat een in-game aankoopoptie voor gebruikers die geen lidmaatschap hebben.