Tetris 99 – 2.3.0 update

Tetris 99 – 2.3.0 update

Tetris 99 heeft een nieuwe update, versie 2.3.0, van Nintendo. De patch-notes zijn echter een beetje kort.

“Er zijn verschillende fouten opgelost om de game-ervaring te verbeteren”, zegt Nintendo. We hebben geen andere informatie, zoals gebruikelijk is bij dit soort patch-notities. Nintendo heeft niet uitgelegd welke problemen zijn opgelost.

2.3.0 details

Tetris 99 krijgt een nieuwe upgrade op een intrigerend moment. Versie 2.2.0 kwam uit in april 2021, precies een jaar na de laatste patch. Het was opmerkelijk omdat gebruikers door de update het menu Aanpassen konden gebruiken om een ​​aantal van hun eerder gedownloade evenementthema’s (Speciale thema’s) te ruilen voor gametickets. Er werden ook enkele problemen opgelost. De volledige patch-opmerkingen voor die update zijn hier te zien.

De Tetris 99 versie 2.3.0-update is nu beschikbaar voor alle spelers. U kunt wachten tot het automatisch wordt geïnstalleerd of u kunt het direct laten downloaden. Plaats de muisaanwijzer in het hoofdmenu van Switch op het gamepictogram, druk op de knop +, ga naar het tabblad ‘Software-update’ en kies ‘Via internet’.

Over Tetris 99

Een mega-hit combat royale!

Er zullen 99 deelnemers zijn, maar er zal er maar één overleven! TETRIS® 99 is een gloednieuwe kijk op het klassieke puzzelspel. Kun jij het beste plan kiezen om 98 andere online spelers tegelijkertijd te verslaan?!

Leden van de premium lidmaatschapsservice van Nintendo Switch Online kunnen TETRIS 99 als exclusieve promotie krijgen. Bij TETRIS 99 draait het tenslotte allemaal om online strijden tegen gamers van over de hele wereld om de dominantie te breken!

Tetris 99 maakte zijn Nintendo Switch-debuut in februari vorig jaar.

Ad