Tetris 99 – Versie 2.2.0 – Ruil tickets om gemiste evenementthema’s te krijgen

Tetris 99 – Versie 2.2.0 – Ruil tickets om gemiste evenementthema’s te krijgen

Nintendo heeft een nieuwe update voor Tetris 99 op de Nintendo Switch uitgebracht, met een zeer handige functie voor nieuwe spelers. Met de update kunnen spelers evenementthema’s kopen die ze mogelijk hebben gemist door in-game tickets te gebruiken, die worden verdiend door dagelijkse missies te voltooien.

Dat gezegd hebbende, alleen de eerste tien evenementthema’s die zijn uitgebracht voor Tetris 99 zijn momenteel te koop voor 30 tickets per stuk.

Tetris 99 – Ver. 2.2.0 patch-opmerkingen

(Uitgebracht op 20 april 2021)

  • Functie
    • Je kunt nu enkele van je eerder gedownloade evenementthema’s (speciale thema’s) inwisselen voor gametickets via het menu Aanpassen. Elk evenementthema is 30 kaartjes waard.
  • Overzicht
    • De gameplay is verbeterd door een paar extra bugs aan te pakken.
    • Compatibel met Ver. 2.1.0 via lokaal netwerk (lokale arena). Niet compatibel met versie 2.0.0 of eerder via lokaal netwerk. Controleer de versie van de updategegevens van elk systeem.

Over Tetris 99

Een blockbuster battle royale!

99 spelers… maar er blijft er maar één over! TETRIS® 99 is het iconische puzzelspel zoals je het nog nooit eerder hebt gezien. Kun jij de juiste strategie kiezen om 98 andere spelers online te verslaan – allemaal tegelijkertijd ?!

TETRIS 99 is beschikbaar als een exclusieve aanbieding voor leden van de betaalde Nintendo Switch Online-lidmaatschapsservice. Bij TETRIS 99 draait het tenslotte allemaal om online strijden om dominantie te blokkeren tegen spelers over de hele wereld!