Tetris Effect: Connected – fysieke release

Tetris Effect: Connected – fysieke release

Tetris Effect: Connected op Nintendo Switch wordt fysiek uitgebracht door Limited Run Games in samenwerking met Enhance Games.

De game verscheen in oktober vorig jaar voor het eerst op de Nintendo Switch. Het zal voor het eerst beschikbaar zijn in een boxed-stijl op de PlayStation.

Over Tetris Effect: Connected

Tetris Effect: Connected is Tetris® zoals je het nog nooit eerder hebt gezien, gehoord of gevoeld: een ongelooflijk verslavende, unieke en adembenemend mooie heruitvinding van een van de meest populaire puzzelspellen van allemaal tijd van de makers van het bekroonde Rez Infinite en het legendarische puzzelspel Lumines.

Muziek, landschappen, geluiden, speciale effecten – alles, tot aan de Tetris-stukken zelf, pulseert, danst, glinstert en barst uit in perfecte harmonie met hoe je speelt, waardoor elk van de 30+ niveaus en 10+ variaties van het spel iets dat je wilt herhalen.

Tetris-effect: een geesttest is zowel een mentale uitdaging als een zintuiglijk feest. Verbonden is de ideale reden om Tetris opnieuw te spelen… en opnieuw… en opnieuw.

Kenmerken

  • Cross-platform multiplayer is inbegrepen! Met de nieuwe Room ID-functionaliteit kunnen spelers van verschillende platforms moeiteloos deelnemen aan Friend Match-ruimten.
  • In vriendenwedstrijden is de toeschouwermodus toegankelijk. Een kamer kan in totaal maximaal 8 personen herbergen.
  • Omvat het ‘Zone’-mechanisme, waarmee spelers de tijd kunnen pauzeren (en Tetriminos vallen) door ‘de Zone’ te betreden en ofwel uit een krap scenario te komen dat anders zou resulteren in ‘Game Over’, of een extra lijn te verzamelen gewist voor extra prijzen.
  • Het tijdremmende Zone-mechanisme dat populair is geworden in Tetris Effect, wordt gebruikt in de multiplayer-optie ‘Zone Battle’, die typische 1-op-1 Tetris-actie opschudt.
  • Een “verbonden” coöp-optie waarin maximaal drie spelers zich fysiek bij hun Tetris-speelvelden kunnen voegen en als één speler kunnen spelen.
  • Er zijn meer dan 30 verschillende niveaus, elk met zijn eigen muziek, geluidseffecten, grafische stijl en achtergrond, die allemaal groeien en veranderen terwijl je ze speelt.
  • Niet-gerangschikt en gerangschikt spel, matchmaking en spelervooruitgang voor ontgrendelde avatars zijn allemaal beschikbaar.

Tetris Effect: Connected voor Nintendo Switch zal beschikbaar zijn in fysieke vorm op 17 juni 2022.

Ad