Tetris Effect: Connected versie 1.2.8

Tetris Effect: Connected versie 1.2.8

Tetris Effect: Connected heeft weer een update gekregen, waarbij Nintendo Switch-gamers nu toegang hebben tot versie 1.2.8.

Tetris-effect: Connected versie 1.2.8 patch-opmerkingen

  • [ALL] In CONNECTED en CONNECTED VS. is het tijdvenster voor het klikken op knoppen/toetsen die nodig zijn om gevallen spelers met succes TE HERZIEN verlengd.
  • [ALL] ALGEMENE SR-degradatie is tijdelijk uitgeschakeld. Na lange perioden van inactiviteit zal uw ALGEMENE SR niet langer afnemen. Voor een toekomstige update werken we aan een nieuwe methode om spelers aan te moedigen niet te “zitten” op hoge scores of records.
  • Er zijn andere kleine aanpassingen en bugfixes gemaakt.

BEKENDE IN-GAME PROBLEMEN (geen volledige lijst):

[SWITCH] Door de klok van het Nintendo Switch-systeem in te stellen op een toekomstige tijd en vervolgens scores in online multiplayer te uploaden en vervolgens opnieuw in te stellen, kan het zijn dat je online multiplayer-scores niet worden bijgewerkt. Wijzig de systeemklok niet wanneer u online multiplayer speelt.

Over Tetris Effect: Connected

Het is allemaal met elkaar verbonden, of je nu lokale multiplayer of online multiplayer speelt, en het maakt niet uit waar of hoe je speelt.

Tetris Effect: Connected is Tetris® zoals je het nog nooit eerder hebt gezien, gehoord of gevoeld: een extreem verslavende, originele en verbluffend mooie remake van een van ‘s werelds populairste puzzelspellen, van de makers van de prijs -winnende Rez Infinite en het beroemde puzzelspel Lumines.

Alles in het spel, van de muziek tot het landschap tot de geluiden tot de speciale effecten, pulsen, dansen, glinsteren en exploderen in perfecte harmonie met hoe je speelt, waardoor een van de 30+ niveaus en 10 van de game + modi iets dat je keer op keer wilt spelen.

Tetris-effect: het spel is zowel een mentale uitdaging als een zintuiglijk feest. Connected is de ideale reden om Tetris nog een keer te spelen… en opnieuw, en opnieuw, en opnieuw, en opnieuw…

  • Cross-platform multiplayer is inbegrepen! Met de nieuwe Room ID-functionaliteit kunnen spelers van verschillende platforms moeiteloos deelnemen aan Friend Match-ruimten.
  • In vriendenwedstrijden is de toeschouwermodus toegankelijk. Een kamer kan in totaal maximaal 8 personen herbergen.
  • Bevat het ‘Zone’-mechanisme, waarin spelers ‘de Zone’ kunnen betreden om de tijd te stoppen (en tetriminos die vallen) om ofwel uit een lastige positie te komen die anders zou resulteren in ‘Game Over’, of om een ​​extra rij te krijgen gewist voor extra prijzen.
  • ‘Zone Battle’, een multiplayer-functie die het tijdremmende Zone-mechanisme van Tetris Effect gebruikt om reguliere 1-op-1 Tetris-games door elkaar te halen.
  • Een ‘verbonden’ coöpoptie, waarin maximaal drie spelers zich bij hun Tetris-speelvelden kunnen voegen en als één speler kunnen spelen.
  • Er zijn meer dan 30 verschillende niveaus, elk met zijn eigen muziek, geluidseffecten, grafische stijl en achtergrond, die allemaal groeien en veranderen terwijl je ze doorloopt.
  • Ontgrendelbare avatars, al dan niet gerangschikt spelen, matchmaking en spelersvooruitgang.

Tetris-effect: de nieuwe 1.2.8-update van Connected is nu beschikbaar voor alle spelers.