Tetris Effect: Connected – versie 1.3.3 patch notes

Tetris Effect: Connected – versie 1.3.3 patch notes

Enhance Games is begonnen met het verspreiden van een nieuwe Tetris Effect: Connected versie 1.3.3-update. Op de Nintendo Switch wordt het weergegeven als versie 1.1.2.

De update bevat een nieuwe SR Disconnect Penalty, matchmaking-wijzigingen en andere wijzigingen.

versie 1.3.3 patch notes

[ALLE] Er is een SR Disconnect Penalty-status toegevoegd voor spelers met een extreem hoog percentage verbroken verbindingen in RANKED MATCHES. We zullen evalueren hoe succesvol dit slechte actoren afschrikt en waar nodig aanpassen.

[ALL] Matching aangepast zodat spelers in de meest competitieve RANKED MATCH-types – ZONE BATTLE, SCORE ATTACK en CLASSIC SCORE ATTACK – de lobby niet verlaten als een tegenstander binnenkomt. In plaats daarvan zijn spelers automatisch “klaar” en wordt er afgeteld tot de wedstrijd begint. De modi CONNECTED en CONNECTED VS, evenals andere modi onder FRIEND MATCH en LOCAL MATCH, blijven functioneren zoals voorheen.

Tijdens een VRIENDWEDSTRIJD mogen toeschouwers nu vertrekken.

[ALLE] In CONNECTED en CONNECTED VS. modi, is het niveau van vervangende CPU-spelers gewijzigd nadat een speler de verbinding verbreekt. (Voorheen werden spelers vervangen door CPU’s van hetzelfde niveau (1-10) als hun Tier) (1-10). Spelers in niveau 1 tot en met 5 worden nu vervangen door een CPU van niveau 5.

[ALL] Wanneer een speler wordt vervangen door een A.I. in VERBONDEN en VERBONDEN VS. modi, wordt de weergavenaam gewijzigd in “CPU.”

[ALLE] WINSTEN en WINSTATE voor het Full Moon-evenement zijn toegevoegd aan MIJN RECORD > MULTIPLAYERSTATISTIEKEN (RANKED MATCHES). (Elke vijf seconden wisselt het display tussen normale en volle maan WINS en WIN RATE.)

[ALLE] Voor elke MULTIPLAYER-modus behoudt de game nu elke door de speler aangepaste cameraplaatsing.

[ALLE] GAME OVER werd weergegeven toen alle blokken in PURIFY-modus werden gewijzigd in donkere blokken.

Andere kleine tweaks en bugfixes.

BEKENDE IN-GAME PROBLEMEN (geen volledige lijst):

[SWITCH] Als je de klok van het Nintendo Switch-systeem instelt op een toekomstige tijd en vervolgens scores uploadt in online multiplayer, kan het zijn dat je scores niet worden bijgewerkt in online multiplayer. Wijzig de systeemklok niet bij het spelen van online multiplayer.

Over het Tetris®-effect: Connected

Lokale of online multiplayer, waar en wanneer je maar wilt spelen, het is allemaal verbonden!

Het Tetris®-effect: Connected is Tetris zoals je nog nooit eerder hebt gezien, gehoord of gevoeld: een immens verslavende, unieke en verbluffend mooie recreatie van een van de populairste puzzelspellen aller tijden time van de makers van het bekroonde Rez Infinite en het beroemde puzzelspel Lumines.

Muziek, landschappen, audio, speciale effecten en zelfs de Tetrimino’s zelf pulseren, dansen, glinsteren en barsten in perfecte harmonie met hoe je speelt, waardoor elk van de 30+ levels en 10+ modi van het spel iets voor jou is. Ik wil het opnieuw afspelen.

Bovendien zijn er platformonafhankelijke multiplayer-opties voor zowel competitief als coöperatief spelen!

• Meer dan 30 verschillende niveaus, elk met zijn eigen muziek, geluidseffecten, grafische stijl en achtergrond die zich uitbreiden en veranderen naarmate je er doorheen gaat.

De Zone is een gloednieuw mechanisme dat speciaal voor Tetris Effect is gemaakt: • Bevat het geheel nieuwe “Zone”-mechanisme, waarmee spelers de tijd kunnen pauzeren (en het vallen van Tetriminos) door “de Zone” binnen te gaan en een lastig scenario dat anders zou resulteren in “Game Over” of extra Line Clears zou opleveren voor extra prijzen.

Je kunt spelen met gamers van over de hele wereld dankzij de platformonafhankelijke multiplayer!

• Met de nieuwe Room ID-functie kunnen spelers van verschillende platforms moeiteloos lid worden van Friend Match-kamers.

Een breed scala aan competitieve en coöperatieve modi!

• Onder de nieuwe modi zijn “CONNECTED”, waarin drie spelers kunnen samenwerken en letterlijk hun Tetris Matrices kunnen verbinden om door A.I. bestuurde eindbazen te strijden; “Zone Battle”, een één-op-één-wedstrijd van standaard competitieve Tetris met een twist: de tijdsbeperkende Zone-monteur; en “Score Attack” en “Classic Score Attack”, twee single-player versus modi waarin twee spelers afzonderlijk strijden om te zien wie de beste score kan behalen.

In de toeschouwersmodus kun je meedoen aan de festiviteiten!

• Friend Matches hebben een toeschouwersmodus. In totaal kan een kamer maximaal 8 personen herbergen. Tijdens het spel kunnen toeschouwers emotes gebruiken om dingen op te fleuren.