The Cruel King and The Great Hero – Launch trailer

The Cruel King and The Great Hero – Launch trailer

In de EU is The Cruel King and the Great Hero nu beschikbaar op Nintendo Switch, en ter gelegenheid daarvan is er een launch-trailer uitgebracht.

video
play-rounded-fill

About The Cruel King and The Great Hero

The Cruel King and the Great Hero is nu beschikbaar in de EU, zowel fysiek als online (voor $ 59,99), met een Amerikaanse releasedatum van 15 maart 2022. Hieronder vind je meer informatie over de game.</p >

“Vertel me een verhaaltje voor het slapengaan!” zegt de verteller. ‘En papa?’ “Uitstekend. “Hoe kan ik beginnen?” “Vanaf het begin!” “Zoals alle verhalen.”

Er was eens een dappere held die de angstaanjagende draak versloeg die bekend staat als de wrede koning en zegevierde. In plaats van de laatste klap uit te delen, koos de held ervoor om een ​​van de hoorns van de draak af te snijden en te verklaren: “Je moet boeten voor je wandaden!”

De held bracht tijd door met de draak terwijl hij genas in de dagen die volgden, en voordat ze het wisten, waren de held en de draak zeer goede vrienden geworden. Jaren later stierf de held aan een verwoestende wond en liet hij zijn enige dochter, Yuu, achter. Hij verzocht zijn trouwe vriend om zijn dochter op te voeden tot een grote held, en het machtige beest stemde ermee in als het laatste verlangen van de held.

Sindsdien heeft hij Yuu nauwlettend in de gaten gehouden, als haar verdediger en gids op haar talrijke excursies in de hoop dat ze op een dag een grote held zou worden. Deze zalige dagen zullen echter niet lang duren, aangezien de waarheid over de geschiedenis van de Wrede Monarch onvermijdelijk naar boven komt, wat nieuwe ontberingen voor zowel de koning als Yuu inluidt…

Belangrijke informatie:

Geen taak is te ontmoedigend als je sterke verdediger in de coulissen staat te wachten. Vecht tegen wezens en onderhandel over gevaarlijke locaties, met een beetje hulp van je vrienden!

A Living Storybook is een verzameling korte verhalen die regelmatig wordt bijgewerkt. Deze reis is net zo leuk om te spelen als om naar te kijken, met aangename muziek, esthetische invloeden geïnspireerd op kinderboeken en traditionele 2D-scroller-graphics.

Spannende ontdekkingen: verzamel verborgen artefacten in het hele land om toegang te krijgen tot de in-game galerij, met biografieën van personages en kunstwerken achter de schermen!

Ad