The Gallery – Eerste trailer + nieuwe releasedatum

The Gallery – Eerste trailer + nieuwe releasedatum

Aviary Studios heeft een releasedatum aangekondigd voor The Gallery, hun geplande FMV/live action-game en interactieve bioscoophybride voor Nintendo Switch, evenals de eerste volledige video.

video
play-rounded-fill

Paul Raschid schreef en regisseerde The Gallery, een mix van gegijzelde thriller en sociaal drama met een vleugje filmflair van het wereldwijde filmfestival. De cast bestaat uit George Blagden (Louis XIV in Versailles en Athelstan in Vikings) en Anna Popplewell (Susan Pevensie in Disney’s Narnia-serie).

Over The Gallery

De game, die werd opgenomen over een periode van 6 weken in februari en maart 2021, dompelt toeschouwers onder in een interactieve ervaring die zich afspeelt in twee tijdsperioden – 1981 en 2021 – waar spelers meer dan 150 optiepaden en 18 alternatieve eindes zullen tegenkomen als ze doorkruisen een plot vol mysterie en intriges.

Stornaway.io biedt de interactieve authoring voor The Gallery. Edgeloop Ltd was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Unity-game-engine.

De film is gemaakt “om zowel gamers als liefhebbers van interactieve films te boeien met zijn combinatie van verbluffende beelden die de twee tijdsperioden van de games illustreren – 1981 en 2021, die beide van aanzienlijk politiek, sociaal en cultureel belang zijn in de Britse geschiedenis ,” volgens de beschrijving.

The Gallery voor Nintendo Switch zal beschikbaar zijn op 1 augustus 2022. Oorspronkelijk stond het gepland voor april van dit jaar.