The Hundred Year Kingdom – 34 minuten aan gameplay

The Hundred Year Kingdom – 34 minuten aan gameplay

Het Honderdjarige Koninkrijk kreeg 34 minuten speeltijd dankzij Nintendo Hall na zijn debuut op Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over The Hundred Year Kingdom

Welkom in een gloednieuw universum dat nog moet worden ontdekt. Alleen jij, de Schepper, en een legendarische jonge godin die bekend staat als een orakel wonen hier.

Als je je capaciteiten en krachten combineert om een ​​compleet nieuwe beschaving te creëren, ervaar je momenten van gelach, verdriet en vreugde.

Hoe ziet jouw wereld er over een eeuw uit? Het is allemaal aan jou!

Kenmerken

  • Bouw in deze eenvoudige turn-based simulatie een beschaving van de grond af in meer dan 100 jaar.
  • Met de hulp van een legendarische jonge godin die zichzelf een orakel noemt, bouw je gebouwen en cultiveer je land om een ​​beschaving te ontwikkelen en te koesteren.
  • Je planeet zal vrij zijn van complicaties zoals diplomatie, conflicten en natuurrampen. Barbaren zullen niet binnenvallen en Gandhi zal geen nucleaire aanval uitvoeren op je mooie planeet!
  • Het is helemaal aan jou hoe je voor je beschaving zorgt.

Met het Honderdjarige Koninkrijk kun je een beschaving in je eigen universum creëren en onderhouden. Creëer en hervorm je planeet met bergen, immense oceanen, dichte savanne en al het andere dat je maar kunt bedenken!

In de Nintendo Switch eShop is The Hundred Year Kingdom nu beschikbaar. Het heeft taalkeuzes in het Engels, Japans en Chinees.

Ad