The Journey’s End update voor Terraria is nu beschikbaar

The Journey’s End update voor Terraria is nu beschikbaar

Terraria voor Nintendo Switc heeft de laatste update ontvangen van Re-Logic. De Terraria Journey’s End-update, die voor het eerst werd gelanceerd voor pc in mei 2020, maakt het hoofdspel “compleet” door een hoop extra materiaal toe te voegen, waaronder nieuwe objecten, functies en Nintendo Switch-only tweaks zoals nieuwe instellingen en aanraakbedieningen.

video

The Journey’s End update

Journey’s End, dat voor het eerst werd gelanceerd in mei 2020 voor pc, tilt Terraria naar een hoger niveau en brengt het basisspel op een punt waarop het eindelijk als ‘compleet’ kan worden beschouwd. Journey’s End bevat voor elk wat wils, van nieuwe methoden om het spel te spelen tot meer dan 1000 nieuwe items om te lokaliseren en te vervaardigen tot nieuwe eindbazen om te confronteren, en zelfs een volledige beoordeling van de inhoud van het spel voor balans, visuele kwaliteit en mechanica. We zijn verheugd om uw reacties te zien terwijl u ontdekt wat deze update allemaal te bieden heeft, en we hopen dat u ons cadeau aan u op prijs stelt. Het was een ongelooflijk avontuur… maar we geloven oprecht dat dit nog maar het begin is voor Terraria’s ongelooflijke planeet.

Nintendo Switch zal nu qua inhoud gelijk zijn aan Terraria’s 1.4.0.5-versie met deze update. Nu alle platforms het einde van hun reis hebben bereikt, zal het team zich concentreren op het op één lijn brengen van de console/mobiel/switch-content met de huidige pc-versie (1.4.3)! ​

Dus, wat heb je voor je in petto bij Journey’s End? Zoals je mag verwachten, valt hier veel te bespreken, dus we zullen je een kort overzicht geven, samen met links naar de PC Changelogs en Journey’s End Review-artikelen van de lancering van 1.4. Hoewel sommige dingen mogelijk niet exact overeenkomen (bijvoorbeeld UI/besturingsvariaties en bepaalde functionaliteit kunnen variëren), zijn we van mening dat dit een eenvoudige methode is om u vertrouwd te maken met het materiaal dat voor u beschikbaar is. We zullen enkele van de verschillen zo goed mogelijk doornemen. Ben je klaar om je reis te plannen? Lees verder, toegewijde reiziger!

ER EN WEER TERUG: EEN SAMENVATTING EINDE VAN DE REIS

Omdat Terraria: Journey’s End zoveel nieuw materiaal en nieuwe functies heeft, dachten we dat het het beste zou zijn om je vanaf de pc-lancering naar de officiële Journey’s End Changelog te verwijzen voor de volledige informatie. Voor alle duidelijkheid: er zijn een handvol functies op pc en/of andere consoles die Terraria nog niet ondersteunt: op de Nintendo Switch is er een game genaamd Journey’s End.

Op de Nintendo Switch zijn texture packs en modding momenteel niet beschikbaar. Dit is iets waar het team naar zal kijken als we doorgaan, maar we kunnen op dit moment geen garanties bieden.

Online + Splitscreen (in combinatie) Multiplayer is momenteel niet beschikbaar; we zullen dit echter in een toekomstige release onderzoeken, omdat we de lancering niet wilden uitstellen om de vele randproblemen die dit scenario met zich meebrengt aan te pakken.

Er kunnen slechts twee spelers spelen op de Nintendo Switch. Op dit moment is splitscreen de enige optie.

Lokale/Bluetooth-multiplayer is momenteel niet beschikbaar op de Nintendo Switch; het team zal dit echter in een toekomstige versie onderzoeken.

Switch staat momenteel geen toetsenbord- en muisbesturing toe.

Terraria biedt momenteel geen crossplay aan; Zodra alle actieve platforms echter contentpariteit hebben bereikt, hoopt het team deze functionaliteit te onderzoeken. We kunnen niet garanderen dat we hierin zullen slagen of dat het de vorm zal aannemen die het zal aannemen, maar we zullen er alles aan doen om het te realiseren.

Laten we eens kijken naar enkele van de interessantere/grotere functies:

NIEUWE SWITCH WIJZIGINGEN

Er zijn een hele reeks nieuwe instellingen en keuzes, variërend van visuele kwaliteit tot controleprofielen en alles daartussenin!

  • Aanraakbedieningen zijn terug en ze zijn beter dan ooit!
  • Gesplitst scherm horizontaal versus verticaal schakelen
  • Aangepaste standaardinstellingen (Console Legacy/Pick, Red’s Advanced, Vereenvoudigd) en om tegemoet te komen aan de grote verscheidenheid aan bedieningselementen in Journey’s End!
  • Wijzigingen in de gebruikersinterface om rekening te houden met de eindfuncties van de reis
  • Bewerker voor gebruikersinterfaces 
  • Dpad Hotbar en Dpad Snap zijn geëvolueerd.

Je kunt nu dingen bereiken die je voorheen niet kon met deze verbeterde versie van deze al lang bestaande functies:

– 0-4 knoppen kunnen nu worden toegewezen aan de Dpad Hotbar. Dit was ooit een alles-of-niets-functie.

– Dpad Snap nu afzonderlijk worden toegewezen (LB+Dpad), zodat spelers zowel Dpad Hotbar als Dpad Snap tegelijkertijd kunnen gebruiken.

Dpad Snap is standaard ingeschakeld in Klassieke bedieningselementen, maar er zijn geen Dpad Hotbar-knoppen toegewezen; we laten dit aan jou, de speler, over.

GE-UPDATE INHOUD

Er zijn meer dan 1000 extra dingen (meer dan 1.3.5) toegevoegd, waardoor het totale aantal objecten is toegenomen tot bijna 5000!

Er zijn nieuwe beestjes om te lokaliseren, vijanden om tegen te vechten en twee nieuwe baasgevechten!

Blood Moon en Lava Fishing zijn twee nieuwe minibiomen die aan het spel zijn toegevoegd.

Nieuwe epische Terraria-muziek, plus nog veel meer!

REISMODUS is een modus waarmee je op reis kunt gaan

Journey Mode maakt Terraria toegankelijker door de mogelijkheid om de gewenste gameplay te bouwen in je handen. Je moet onderzoeksblokken opgraven, objecten lokaliseren en tegenstanders bevechten om onbeperkte kracht te verdienen om het spel te repliceren of de complexiteit van het spel naar jouw voorkeuren te veranderen. Ten slotte kun je je Terraria-ervaring naar wens aanpassen… de enige beperking is je creativiteit!

Terraria’s nieuwe reismodus – met geweldige kracht komt geweldige toegankelijkheid

Hoe werkt dit allemaal op de Switch? Dit is waar enkele van de nieuwe Switch UI-tweaks nuttig zijn. Hier zijn een paar van dergelijke voorbeelden:

On Switch, Research & Duplicatie zijn te vinden in Inventory, dus je kunt onderzoeken, dupliceren, knutselen en herhalen zonder ooit je Inventory-scherm te verlaten!

Met je Journey Powers onder Instellingen kun je het weer, de moeilijkheidsgraad, vijandelijke spawns, Godmode en nog veel meer regelen!

Ad