The Knight Witch is aangekondigd

The Knight Witch is aangekondigd

Team17 en Super Awesome Hyper Dimensional Mega Team – ook wel bekend als Super Mega Team – kondigen een samenwerking aan voor The Knight Witch, een Metroidvania-game. De game wordt in 2022 uitgebracht voor Nintendo Switch.

video

Over The Knight Witch

The Knight Witch combineert snelle schietactie met Metroidvania-navigatie en verkenning, evenals een magisch systeem voor het bouwen van kaarten. Het idee van het spel is dat een onbekende dreiging en hun leger van oorlogsgolems een voorheen rustige stad hebben ingenomen, en het is aan Rayne om haar vaardigheden te gebruiken om terug te vechten en mensen te redden waar ze om geeft.

Met meer dan 30 verschillende spreukenkaarten om uit te kiezen in een magisch deck-bouwsysteem, evenals riddervaardigheden om te upgraden en te ontwikkelen, kunnen spelers Rayne’s build personaliseren om aan hun speelstijl te voldoen, zodat ze de binnenvallende golems in de meest effectieve manier mogelijk. Rayne voedt zich, net als andere ridderheksen, met de liefde en genegenheid van de bewoners van Dungeonidas en wordt nog sterker met hun voortdurende steun — spelers kunnen ervoor kiezen om dit uit te buiten door de liefhebbende bewoners te misleiden voor hun persoonlijk gewin, of ze kunnen eerlijk zijn, onthullend de trieste realiteit met de massa.

Belangrijkste kenmerken

  • Shoot ’em Up Spellcasting Sorcery: neem het op tegen slechte tegenstanders en beslis of je Rayne’s magie of haar wapens en verstand wilt gebruiken om ze te verslaan.
  • The Knight Witch Duality: Body and Mind: upgrade Knight-krachten voor een snellere shoot ’em up-ervaring, of verbeter Witch-magie en experimenteer met alternatieve technieken voor het bouwen van kaarten met meer dan 30 verschillende spreukenkaarten om uit te kiezen.
  • Bouw vertrouwen en blijvende banden op: ridderheksen worden sterker met waardering en vertrouwen, dat ze op verschillende manieren kunnen winnen, die niet allemaal echt zijn – de optie om populariteit boven eerlijkheid te verkiezen, is geheel aan de speler.
  • /li>
  • Innovatieve toegankelijkheid: The Knight Witch is gemaakt als een Metroidvania zonder grenzen, met een eenvoudig aan/uit ‘auto-aim’-systeem, wereldveranderende ‘cheats’ en een geconcentreerd primair plotnavigatiesysteem – spelers zullen nooit verloren en kan het spel aanpassen aan hun spelniveau.
  • Super Mega Team: The Knight Witch wordt ontwikkeld door hetzelfde team dat je RiME, Moonlighter en Plants VS Zombies heeft gegeven.

The Knight Witch zal digitaal beschikbaar zijn op Nintendo Switch via de eShop.

Ad