The Legend of Heroes: Trails from Zero – Ontmoet de personages

The Legend of Heroes: Trails from Zero – Ontmoet de personages

NIS America heeft een nieuwe personagetrailer uitgebracht voor The Legend of Heroes: Trails from Zero, met leden van Crossbell’s Special Support Section. Lloyd Bannings, Elie MacDowell, Tio Plato en Randy Orlando zijn allemaal prominent aanwezig.

video
play-rounded-fill

The Legend of Heroes: Trails from Zero-personages

Lloyd Bannings

Het hoofdpersonage van deze game is een beginnende detective bij de politie van Crossbell.

Lloyd verliet Crossbell en woonde drie jaar in het buitenland toen zijn broer, een ervaren onderzoeker, stierf tijdens zijn werk. Lloyd is teruggekeerd naar zijn geboorteplaats nadat hij naar de politieacademie ging, cum laude afstudeerde en zelf rechercheur werd.

Hoewel hij meestal het meest serieuze en volgens het boekje lid van de groep is, zal zijn gepassioneerde geest oplaaien als hij wordt bedreigd of oneerlijk behandeld.

Zijn favoriete wapens zijn een set gespecialiseerde politiewapens, ook wel bekend als tonfa, ontworpen om ernstige bedreigingen het zwijgen op te leggen.

MacDowell, Elie

De burgemeester van Crossbells kleindochter, Henry MacDowell.

Crossbells politieke status is al lang verwikkeld in een nooit eindigende strijd tussen de imperiale en republikeinse wetgevende groepen. Toen Elie de gevolgen van hun gekibbel en plannen voor de mensen van Crossbell zag, koos ze ervoor om in het buitenland te studeren voordat ze terugkeerde naar Crossbell om bij de politie te gaan werken, waarbij ze een andere weg insloeg dan de rest van haar familie.

Elie’s karakter is vriendelijk en prettig, zoals je van een honoursstudent mag verwachten, maar ze heeft ook een gedurfde kant en oefent haar schietvaardigheid graag in haar vrije tijd.

Plato Tio

Een jonge vrouw die werkt bij de Epstein Foundation, een van de meest prestigieuze technologie-instellingen van het continent.

Tio werd tijdelijk toegewezen aan de CPD als onderdeel van haar rol van veldtesten van de orbale staf, een nieuw ontworpen wapen van de stichting. Ze is een regelmatige bron van informatie voor de andere SSS-leden omdat ze erg slim en technologisch bedreven is.

Haar starre manier van spreken en kille houding maken dat ze afstandelijk lijkt, alsof ze een hekel heeft aan contact met anderen. Feit is echter dat ze het gewoon moeilijk vindt om zich uit te drukken.

Haar vechtende orbale staf kan grote magische schade aanrichten en kan zichzelf in talloze vormen veranderen, afhankelijk van de huidige staat.

Orlando, Randy

Een voormalig lid van de Crossbell Guardian Force.

Randy stond op het punt te worden ontslagen uit de Guardian Force vanwege zijn gok-, drink- en vrouwengedrag toen de CPD hem opnam en zijn overplaatsing naar de nieuw opgerichte divisie goedkeurde.

Hij gedraagt ​​zich als een playboy en slaat vaak zijn werk over om naar het casino te gaan, maar als het erop aankomt, kan hij erg meelevend en betrouwbaar zijn. Als oudste lid van de SSS neemt hij vaak de rol op zich van de oudere broer van het team.

Als een bekwame krijger gebruikt hij meesterlijk een sterke verdoofde hellebaard om tegenstanders te verslaan.

The Legend of Heroes: Trails from Zero wordt op 27 september 2022 in Noord-Amerika uitgebracht voor de Nintendo Switch. De Europese releasedatum is vastgesteld op 30 september.