The Legend of Zelda: Skyward Sword HD – 3e bestverkochte game van Amazon

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD – 3e bestverkochte game van Amazon

Volgens Amazon’s laatste jaarlijkse verkoopgrafieken voor gaming is The Legend of Zelda – Skyward Sword HD de op twee na bestverkochte game op het platform voor 2021, gebaseerd op het totale aantal verkopen sinds het begin van het jaar.

Het staat net achter Minecraft JAVA Edition voor pc op #2 en Super Mario 3D World + Bowser’s Fury op #1. Dit is een hele prestatie, vooral omdat de game een remaster is in plaats van een gloednieuwe titel.

Amazon’s bestverkochte game van 2021

De huidige ranglijst van de best verkopende games op Amazon voor 2021 is als volgt:

  1. Super Mario 3D World + Bowser’s Fury
  2. Minecraft Java Edition (PC)
  3. The Legend of Zelda: Skyward Sword HD
  4. Animal Crossing New Horizons
  5. Ring Fit Adventure
  6. New Pokémon Snap
  7. Just Dance 2021
  8. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  9. Mario Kart 8: Deluxe
  10. Super Smash Bros. Ultimate

Over The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Wees getuige van de oorsprong van het Master Sword in The Legend of Zelda: Skyward Sword HD voor Nintendo Switch. Deze klassieke zoektocht, die oorspronkelijk in 2011 voor de Wii werd uitgebracht, is geoptimaliseerd voor Nintendo Switch met soepelere bewegingsbesturing en nieuw toegevoegde knoppen.

Link is het vroegste verhaal in de tijdlijn van The Legend of Zelda en moet reizen tussen een wereld boven de wolken en het grote onbekende beneden op zoek naar zijn jeugdvriend, Zelda. Gewapend met zijn vertrouwde zwaard en schild, zal Link het opnemen tegen machtige vijanden, lastige puzzels oplossen en door de lucht vliegen bovenop een enorme vogel genaamd een Loftwing tijdens dit epische avontuur.

Als je met twee Joy-Con-controllers speelt, worden deze je zwaard en schild. Zwaai met de rechter Joy-Con om Link in het spel met zijn zwaard te laten zwaaien en gebruik de linker Joy-Con om zijn schild op te heffen om vijandelijke aanvallen te blokkeren. Dergelijke fysieke bewegingen kunnen ook worden gebruikt om gebruik te maken van verschillende gereedschappen en items, zoals het hanteren van een pijl en boog of het gooien van bommen.

Voor het eerst kun je dit avontuur ook spelen met de knoppen, waardoor het spel in de handheld-modus of op Nintendo Switch Lite kan worden gespeeld.

Ad