The Legend Of Zelda: Skyward Sword HD – Laadtijden twee keer zo snel

The Legend Of Zelda: Skyward Sword HD – Laadtijden twee keer zo snel

Heb je nog meer redenen nodig om in The Legend Of Zelda: Skyward Sword HD op Nintendo Switch te duiken? Zelfs als je het eerder hebt gespeeld?

De Nintendo Switch-versie is een nog soepeler avontuur met minder wachten, wat we je kunnen laten zien dankzij de mensen van GameXplain. De video vergelijkt de laadtijden tussen Skyward Sword HD en de originele Wii-release.

video
play-rounded-fill

De Nintendo Switch-remaster laadt nu bijna twee keer zo snel als de originele Wii-versie in de meeste gebieden, zoals bij het wisselen tussen locaties en voor tussenfilmpjes!

Over The Legend Of Zelda: Skyward Sword HD

Ga de lucht in en verken het eerste verhaal in de Legend of Zelda-serie

Ga met Link mee op zijn hoogvliegende zoektocht om Zelda te redden, een jeugdvriend die haar lot onder ogen moet zien. Vlieg tussen drijvende eilanden en daal af naar de verraderlijke oppervlaktewereld in deze bijgewerkte HD-versie van de Legend of Zelda: Skyward Sword-game.

  • Beheers meeslepend zwaardvechten terwijl Links bewegingen die van jou nabootsen
    • Zwaai voorzichtig met je zwaard en kantel je slashes om je aanvallen te richten. Duw naar voren om te stoten.
  • Avontuur met één druk op de knop
    • Met de nieuw toegevoegde besturing met alleen knoppen kun je op jouw manier spelen, ook in de handheld-modus en op het Nintendo Switch Lite-systeem.
  • Vecht tegen monsters, los puzzels op en verken kerkers
    • Ontdek en doorbreek de verdediging van tegenstanders met goed geplaatste aanvallen. Elke vijand is anders in waar ze kwetsbaar zijn, dus sla toe wanneer de tijd rijp is.