The Legend of Zelda Skyward Sword HD – Launch Trailer

The Legend of Zelda Skyward Sword HD – Launch Trailer

Nintendo heeft een nieuwe lanceringstrailer gepubliceerd voor The Legend Of Zelda: Skyward Sword HD. De trailer geeft ons een andere kijk op de verbeterde visuals van de game, evenals een samenvatting van het uitgangspunt van de game.

video

The Legend of Zelda Skyward Sword HD

Kom de lucht in, trek je zwaard en ervaar het vroegste verhaal in de Legend of Zelda-serie. Sluit je aan bij Link in zijn hoogvliegende zoektocht om Zelda te redden, een jeugdvriend die haar lot onder ogen moet zien. Vlieg tussen drijvende eilanden en daal af naar de verraderlijke oppervlaktewereld in deze bijgewerkte HD-versie van The Legend of Zelda: Skyward Sword.

Beheers realistisch zwaardvechten dat bij je bewegingen past

Zwaai met je zwaard en kantel je slashes om de verdediging van tegenstanders bloot te leggen en te doorbreken met behulp van intuïtieve bewegingsbesturing. Link past de hoek van elke slag die je maakt met de Joy-Con-controller aan, waardoor een meeslepend zwaardvechten ontstaat dat afhankelijk is van strategie en nauwkeurigheid. Bewegingen voelen soepeler en directer aan dankzij de verhoogde verwerkingskracht en HD-graphics van het Nintendo Switch-systeem. Profiteer van het nieuw toegevoegde bedieningsschema met alleen knoppen – perfect om in handheld-modus of op het Nintendo Switch Lite-systeem te spelen.