The Legend of Zelda: Skyward Sword HD reclame

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD reclame

Nog maar een paar weken tot The Legend of Zelda: Skyward Sword HD op de Nintendo Switch verschijnt, en dat betekent dat de reclame van Nintendo nu begint. Een van de commercials is onthuld.

Uw lot wacht

Vlieg in een wereld tussen lucht en land om je lot als meester van het zwaard te vervullen in The Legend of Zelda: Skyward Sword HD. Beschikbaar op 16 juli 2021. Alleen op Nintendo Switch. ESRB-beoordeling: IEDEREEN 10+ met geanimeerd bloed, komisch onheil, fantasiegeweld

video
play-rounded-fill

The Legend of Zelda: Skyward Sword komt naar de Nintendo Switch!

Wees getuige van de oorsprong van het Master Sword in The Legend of Zelda: Skyward Sword HD voor Nintendo Switch. Deze klassieke zoektocht, die oorspronkelijk in 2011 voor de Wii werd uitgebracht, is geoptimaliseerd voor Nintendo Switch met soepelere bewegingsbesturing en nieuw toegevoegde knoppen.

Link is het vroegste verhaal in de tijdlijn van The Legend of Zelda en moet reizen tussen een wereld boven de wolken en het grote onbekende beneden op zoek naar zijn jeugdvriend, Zelda. Gewapend met zijn vertrouwde zwaard en schild, zal Link het opnemen tegen machtige vijanden, lastige puzzels oplossen en door de lucht vliegen bovenop een enorme vogel genaamd een Loftwing tijdens dit epische avontuur.