The Legend Of Zelda: Skyward Sword HD – Softlock Bug ontdekt

The Legend Of Zelda: Skyward Sword HD – Softlock Bug ontdekt

Spelers van The Legend Of Zelda: Skyward Sword HD hebben een bug ontdekt die op een bepaald moment een softlock kan veroorzaken.

De bug is aangetroffen bij Lanayru Mining Facility, waar spelers een puzzel moeten oplossen door een blok in de juiste positie te duwen om verder te komen.

Verschillende spelers merkten op dat het blok soms vast kan komen te zitten langs het pad, waardoor spelers het niet kunnen verplaatsen en waardoor ze niet voorbij de puzzel kunnen komen.

Softlock-voorbeelden

[SS] Lanayru Mining Facility box glitch soft locks you in a room. from zelda

video
play-rounded-fill

Helaas is het onduidelijk waardoor deze bug precies wordt veroorzaakt, hoewel sommigen hebben gespeculeerd dat dit kan worden veroorzaakt door het zand niet van het pad weg te blazen voordat je de puzzel probeert.

Andere spelers die de bug tegenkwamen, zeiden dat deze was opgelost nadat de game opnieuw was opgestart en dit lijkt voorlopig de aanbevolen oplossing te zijn. Maar pas toch op voor deze jongens!

Over The Legend Of Zelda: Skyward Sword HD

Wees getuige van de oorsprong van het Master Sword in The Legend of Zelda: Skyward Sword HD voor Nintendo Switch. Deze klassieke zoektocht, die oorspronkelijk in 2011 voor de Wii werd uitgebracht, is geoptimaliseerd voor Nintendo Switch met soepelere bewegingsbesturing en nieuw toegevoegde knoppen.

Link is het vroegste verhaal in de tijdlijn van The Legend of Zelda en moet reizen tussen een wereld boven de wolken en het grote onbekende beneden op zoek naar zijn jeugdvriend, Zelda. Gewapend met zijn vertrouwde zwaard en schild, zal Link het opnemen tegen machtige vijanden, lastige puzzels oplossen en door de lucht vliegen bovenop een enorme vogel genaamd een Loftwing tijdens dit epische avontuur.