The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – Nintendo Switch OLED en meer

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – Nintendo Switch OLED en meer

Het lijkt erop dat er een nieuw OLED-ontwerp voor de Nintendo Switch-versie van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom onderweg is.

Een gebruiker genaamd AyoadeNBN plaatste de afbeeldingen op Reddit zonder veel achtergrondinformatie te geven. Desalniettemin beweert deze persoon dat het model werd onthuld door een arbeider in een Chinese fabriek of door een andere persoon die in de productielijn werkte. Het lijkt erop dat de OLED van de Splatoon 3 Nintendo Switch op een vergelijkbare manier is gelekt.

Meer The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom OLED-variant voor de Nintendo Switch is niet het enige “nieuws” dat deze week naar voren is gekomen met betrekking tot de game. Er gingen ook geruchten op Reddit dat de game Nintendo Switch Online zou ondersteunen.

Beide geruchten zijn afkomstig van Reddit. Aan de andere kant was er niet genoeg informatie om te bepalen of het al dan niet belangrijk was. Hoewel er een advertentie is gepubliceerd met het Nintendo Switch Online-logo, is er geen verdere informatie beschikbaar. Het kan alleen compatibiliteit aangeven voor cloudopslag of downloadbare inhoud (DLC). Houd er rekening mee dat Breath of the Wild een aanzienlijke hoeveelheid aanvullend materiaal had dat toegankelijk was via een uitbreidingspas.

Sommige mensen hebben de veronderstelling gemaakt dat er online functies of misschien ondersteuning voor meerdere spelers zouden zijn, maar dit is op dit moment niet eens in de buurt van verificatie.

Op 12 mei 2023 wordt The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom uitgebracht voor de Nintendo Switch.