The Long Dark update 2.00.91441 patch notes

The Long Dark update 2.00.91441 patch notes

Deze maand heeft Hinterland Studio een nieuwe update voor The Long Dark uitgebracht, waarmee Nintendo Switch-bezitters toegang krijgen tot versie 2.00.91441. Het bevat “verschillende substantiële bugfixes, evenals game- en prestatieverbeteringen.”

Update 2.00.91441 patch-notes

Hier volgen de volledige patch-opmerkingen voor de update van versie 2.00.91441 van The Long Dark:

ALGEMEEN TOEGEPAST FIXEN

[Update] Unity is bijgewerkt naar 2019.4.34f1.

[Rendering] Bij het spelen van de game op Linux was er een probleem dat overmatig Z-fighting (flikkeren) veroorzaakte op verschillende objecten en de omgeving.

[Rendering] Vulcan wordt nu standaard gebruikt in Linux-builds.

[Algemeen] Opgeslagen gegevens zijn geoptimaliseerd om de totale grootte van opgeslagen bestanden te minimaliseren.

[Algemeen] Een bug die stotteren of bevriezen kan veroorzaken tijdens het aansteken van een kampvuur of fakkel is verholpen.

[Algemeen] Probleem opgelost waarbij containers die eerder door de speler waren doorzocht, hun inhoud opnieuw willekeurig rangschikten.

[Algemeen] Het probleem met het verdwijnen van de explosiestickers van Noisemakers tussen gamesessies is opgelost.

[Gameplay] Er zijn maatregelen opgenomen om te voorkomen dat spelers door dingen vallen als ze wakker worden na het slapen.

INTERFACE MET DE GEBRUIKER

[Kaart] Probleem verholpen waardoor Prepper Caches op de kaart konden worden weergegeven, zelfs als de speler de regio niet heeft onderzocht.

[UI] Blackrock-regio: een onnauwkeurig knoppictogram gecorrigeerd voor de “Ga naar beneden”-prompt tijdens het gebruik van de Blackrock-mijnlift.

[UI] Probleem verholpen waardoor bepaalde tekst in het hoofdmenu met een lagere kwaliteit werd weergegeven dan gepland.

[UI] Een probleem opgelost waardoor spelers het radiale menu niet correct konden openen terwijl Steam Input was ingeschakeld.

[UI] Probleem verholpen waardoor het Crafting-filter standaard werd ingesteld op het Ammunition Crafting-filter na interactie met de Munition Crafting Bench voor alle banken.

[UI] Een bug verholpen die verhinderde dat ondertitels en ondertitels werden weergegeven wanneer het audioniveau van de voice-over was ingesteld op 0.

[UI] Probleem opgelost waarbij automatisch brandstof aan een vuur werd toegevoegd wanneer een Xbox-controller werd gebruikt om de optie “Brandstof toevoegen” te bereiken.

[UI] Er is een probleem opgelost dat ervoor zorgde dat itemgerelateerde waarschuwingsberichten onder menu’s werden weergegeven wanneer ze probeerden te worden gebruikt.

[UI] Probleem verholpen waardoor bepaalde sites rapporteerden als pas gevonden terwijl ze eerder waren gevonden.

[UI] Een bug gecorrigeerd waarbij de Journal een onnauwkeurig aantal verzamelbare buffergeheugens rapporteerde.

[UI] Een bug gecorrigeerd waarbij de Blackrock Region-kaart verschillende wegen miste.

[UI] Een bug gecorrigeerd die ervoor zorgde dat er een lege UI-box werd weergegeven wanneer de speler op “Escape” drukte tijdens het bladeren door het Cooking Slot-menu.

KUNSTREPARATIES

[Enviro] Algemene kunst- en milieupoets wordt toegepast op alle regio’s.

[Enviro] Verwijderde struiken en gras die door de omgeving sneden of andere items.

[Enviro] Repareerde een aantal zwevende voorwerpen die over de aarde waren ontdekt.

[Enviro] Heeft een klein gaatje gesloten dat is ontdekt in de binnengeometrie van auto’s.

[Omgeving] Blackrock-regio: een verkeerd uitgelijnde watertrigger gecorrigeerd zodat spelers niet verdrinken voordat ze het water onder de ingang van de energiecentrale hebben bereikt.

[Omgeving] Blackrock-regio: een probleem opgelost waarbij lichteffecten in de stoomtunnels tijdens de Aurora zichtbaar waren, zelfs als er geen elektrische apparaten aanwezig waren.

[Omgeving] Blackrock-regio: een aantal plaatsen gerepareerd die spelers toegang gaven tot ontoegankelijke delen van de regio.

[Omgeving] Blackrock-regio: verschillende zwevende of zoekgeraakte items verwijderd.

[Omgeving] Blackrock-regio: veel bugs waarbij goederen door de wereld kunnen vallen als ze in bepaalde gebieden vallen, zijn verholpen.

[Omgeving] Blackrock-regio: verschillende bugs verholpen waardoor spelers vast kwamen te zitten of door de wereld vielen.

[Omgeving] Blackrock-regio: een aantal bugs verholpen waarbij sneeuw niet goed werd verlicht.

[Omgeving] Blackrock-regio: een probleem opgelost waardoor bepaalde deurkozijnen verdwenen, waardoor spelers er onbedoeld doorheen konden kijken.

[Enviro] Blackrock-regio: de instellingen voor het detailniveau op een paar plaatsen gewijzigd om te voorkomen dat geometrie opduikt.

[Omgeving] Blackrock-regio: opgeloste schaalproblemen met delen van de rotswanden van de regio.

[Omgeving] Blackrock-regio: een bug verholpen waardoor de speler de steekwagen in het gevangenisinterieur niet kon demonteren.

[Omgeving] Blackrock-regio: een bug gecorrigeerd die ervoor zorgde dat bepaalde materialen zweefden nadat een item in het oude onderstation was afgebroken.

[Omgeving] Blackrock-regio: een klein gaatje gerepareerd dat in de stoomtunnel is ontdekt.

[Omgeving] Blackrock-regio: een statische auto-accu die in bepaalde auto’s voorkomt, is vervangen door de juiste (interactieve) versie.

[Omgeving] Blackrock-regio: een probleem opgelost waarbij spelers door de planken in de mijnen zakten als ze het spel hadden opgeslagen en vervolgens opnieuw hadden opgestart terwijl ze op de planken stonden.

[Omgeving] Hushed River Valley: enkele berkenboompjes hersteld die te diep in de sneeuw waren geplant.

OVERLEVEN

[Gameplay] Mountain Town: een probleem opgelost waardoor de Key to Paradise Meadows Farm despawnde, waardoor het onmogelijk werd voor spelers om deze te verzamelen.

[Gameplay] Een bug gecorrigeerd waardoor reeds bestaande karkassen sneller verslechterden dan verwacht. (We kijken nog steeds naar het vervalpercentage van dieren die door spelers zijn gedood.)

[Gameplay] Probleem verholpen waardoor de bonus van het ballistische vest actief bleef nadat het vest was verwijderd.

[Gameplay] Probleem verholpen waardoor de Noisemaker niet kon exploderen als hij werd gegooid op het moment dat er een conflict begon.

[Gameplay] Probleem verholpen waardoor bepaalde goederen die in de Blackrock Mines werden ontdekt, nieuwe stapels produceerden wanneer ze aan de inventaris werden toegevoegd in plaats van te stapelen met de huidige items.

[Gameplay] Probleem verholpen waardoor Noisemakers uitgingen als ze aan waren voordat ze door een laadscherm gingen, wat resulteerde in ongelijke brandtijden van zekeringen.

[Gameplay] Een bug waarbij spelers interactie kunnen hebben met containers terwijl ze een verlichte Noisemaker bij zich hebben, is verholpen.

[Crafting] Probleem verholpen waarbij Crampon Repair ten onrechte een naaiset nodig had.

[Crafting] Het maken van de Noisemaker verbetert niet langer je reparatievaardigheid.

[Crafting] Probleem verholpen waardoor spelers meer kogels konden maken dan hun huidige voorraad buskruit toestond.

WINTERMUTE

** Houd er rekening mee dat dit gedeelte WINTERMUTE-spoilers bevat. **

[EP 2] Een probleem opgelost waardoor de speler de Carter Dam-poort niet kon openen.

[EP 2] Ontbrekende spraakaudio toegevoegd bij navraag over dieren in het wild met Methusalem.

[EP 4] Probleem verholpen waardoor het spel vastliep of in verschillende foutieve toestanden kwam als er automatisch werd opgeslagen terwijl een film aan het spelen was. Dit lost een aantal problemen op, zoals het vastlopen van NPC’s of het laden van het spel op een leeg scherm.

[Aflevering 4] Een bug verholpen die ervoor zorgde dat spelers vast kwamen te zitten in de staat Verstikkend als ze opsloegen en opnieuw laadden in de staat Verstikkend.

[Aflevering 4] Blackrock Blues: een bug verholpen waardoor spelers niet door het raam naar de ziekenboeg konden klimmen.

MODUS AANGEPAST

[Aangepast] Probleem opgelost zodat de standaard moeilijkheidsgraad in Voyager en Stalker nu correct is ingesteld op “Random”.

MODELLEN VAN UITDAGING

[Darkwalker] Een bug gecorrigeerd waardoor spelers de waarschuwing “Cannot rust while Anxious/Afraid” niet konden zien wanneer ze leden aan de angststoornis.

[ArchivistAs the Dead Sleep] Probleem opgelost waardoor plaatsen aan het begin van de uitdaging onjuist werden weergegeven als ‘Onderzocht’.

[While the Dead Sleep] Een bug verholpen waardoor het journaal beschadigd leek als de uitdaging eindigde terwijl het nog open was.

BEKENDE PROBLEMEN

Op alle platforms: De onderzochte locaties in de collecties > De onderzochte locaties in het dagboek van de speler zijn onjuist. Spelers kunnen nog steeds gebieden onderzoeken, zien welke locaties gevonden moeten worden en de Faithful Cartographer Achievement behalen.

Op alle platforms: de audio-optie Voice Loudness Slider wijzigt het volume van spraaklijnen niet.

De Long Dark 2.00.91441-update voor de Nintendo Switch kan nu worden gedownload.

Ad