The Longest Road on Earth – Launch trailer

The Longest Road on Earth – Launch trailer

The Longest Road on Earth is een rustig en diep intiem verhaal. Speel in de muziek van vier korte verhalen zonder woorden en weinig mechanica. Elk verhaal is aan interpretatie; welk verhaal heb je in je hoofd voor elk personage en de planeet waarop ze leven?

video
play-rounded-fill

Over de langste weg ter wereld

Meer dan vierentwintig unieke, emotioneel verpakte nummers, uitgevoerd door een van de makers, zullen je omhullen met hun griezelige en nostalgische teksten.

Het kost je maar twee uur om langs de langste weg ter wereld te lopen, en elke stap is het waard.

DE LIEDEREN VAN HET LEVEN

Elk ticket om te reizen op The Longest Road on Earth bevat een originele, persoonlijke soundtrack met thema’s en teksten die de rust en eenvoud van het leven zoeken. Gevoelens, emoties, ervaringen en indrukken die niet spectaculair zijn, maar toch bepalen wie we zijn als mensen, onze verhalen en hoe we ons leven met elkaar delen.

INSPIREER GEHEUGEN

Speel vier hoofdstukken af ​​die de geest van het gewone leven inkapselen en blader tussen foto’s van zowel diepgaande als banale gebeurtenissen, terwijl je luistert naar nostalgische muziek. Omdat er geen spraak of schrift is, kunt u tijd doorbrengen met de personages en uw eigen interpretaties genereren. De langste weg op aarde stelt je in staat jezelf te omhullen met de schoonheid van kleine geneugten zoals het blazen van paardebloemzaden, het verzamelen van schelpen, sleeën op de eerste dag van de winter en fietsen op een zomerdag, ondanks het feit dat de ervaring kort is ( ongeveer 3 uur).

DE EENVOUDIGE, STILLE MOMENTEN

Er zijn geen obstakels om de ervaring te bederven, en geen mislukkingen om je te straffen in The Longest Road on Earth. Met eenvoudige bediening en een gematigd tempo kunnen spelers van verschillende leeftijden, niveaus van bekwaamheid, bekende talen en achtergronden deelnemen.

The Longest Road on Earth is beschikbaar in de Nintendo Switch eShop.