The Lord of the Rings: Gollum uitgesteld

The Lord of the Rings: Gollum uitgesteld

The Lord of the Rings: Gollum is “met een paar maanden” uitgesteld, aldus de ontwikkelaar en uitgever van de game. We hebben nog geen nieuwe datum gekregen.

The Lord of the Rings: Gollum vertragingsverklaring

Daedalic Entertainment en Nacon willen alle spelers bedanken voor hun steun en geduld tot nu toe. Het team heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om onze visie te delen van een geweldig verhaal dat zich afspeelt in een prachtige wereld vol magie en verwondering. We zijn toegewijd om aan de behoeften van onze gemeenschap te voldoen en het onvertelde verhaal van Gollum te vertellen op een manier die trouw is aan J.R.R. Tolkiens visie.

Dus, om ervoor te zorgen dat The Lord of the Rings: Gollum de best mogelijke ervaring is, hebben we besloten de release met een paar maanden uit te stellen. We laten u binnenkort de exacte datum en tijd weten.

The Lord of the Rings: Gollum zou op 1 september 2022 op de meeste platforms uitkomen. De Switch-versie zou op 30 november 2022 uitkomen. Met wat we hebben geleerd, is het waarschijnlijk dat we dat niet zullen doen zie de game tot 2023. Houd nieuws van Nacon en Daedalic Entertainment in de gaten over een nieuwe releasedatum.

Over The Lord of the Rings: Gollum

Ze zijn snel en wendbaar, stiekem en slim. Gollum is een van de meest interessante personages in The Lord of the RingsTM-wereld. Hij wil terugkrijgen wat hij verloren heeft en het weer in zijn handen houden.

Hij heeft dingen gezien die de meeste mensen zich niet eens kunnen voorstellen, en hij heeft dingen meegemaakt waar de meeste mensen niet eens over zouden durven praten. Omdat hij een gespleten persoonlijkheid heeft, kan hij wreed en slecht zijn zoals Gollum of vriendelijk en voorzichtig zoals Sméagol.

Gollums zoektocht is een belangrijk onderdeel van het verhaal van J.R.R. Tolkien, maar nog niet alles is verteld. Je kunt dit verhaal naspelen in The Lord of the Rings: GollumTM. Van toen hij een slaaf was onder de Donkere Toren tot toen hij bij de Elfen van Mirkwood woonde, hij heeft veel gezien.

Gebruik stealth, behendigheid en slimheid om in leven te blijven en door te komen wat komen gaat. Klim, spring en vecht je een weg langs gevaren of naar plaatsen die je zullen helpen.

Gollum is misschien geen vechter, maar het zou niet ongepast voor hem zijn om een ​​onvoorzichtige vijand te doden wanneer de kans zich voordoet, of om hem op andere creatieve en kwaadaardige manieren kwijt te raken.

Gollums persoonlijkheid wordt rechtstreeks beïnvloed door de keuzes die je maakt en hoe je speelt: Gollum wordt altijd verscheurd tussen zijn twee kanten, die worden vertegenwoordigd door Sméagol en Gollum. Het is aan jou om te beslissen of de donkere kant van Gollum wint of dat er nog een beetje Sméagol in hem over is. Eén geest, twee ego’s – jij beslist!

Ad