The Lord of the Rings: Gollum – Verhaal trailer

The Lord of the Rings: Gollum – Verhaal trailer

De nieuwe trailer voor The Lord of the Rings: Gollum, die onlangs werd uitgebracht door Nacon en Daedalic Entertainment, geeft een dieper inzicht in het verhaal van het videospel. Gedurende het spel zal Gollum op reis gaan door Midden-aarde om zijn Precious te achtervolgen, en spelers zullen hem vergezellen terwijl hij naar verschillende locaties reist en communiceren met andere bekende personages uit J.R.R. Tolkiens werken.

video
play-rounded-fill

Over The Lord of the Rings: Gollum

Behendig, maar ook sluw en sluw. Gollum, een van de meest interessante personages in het universum van The Lord of the RingsTM, wordt gemotiveerd door de wens om weer in staat te zijn om in zijn handen te grijpen wat hij eerder was kwijtgeraakt.

Hij heeft dingen gezien die anderen nooit kunnen doorgronden, en hij heeft ervaringen meegemaakt die anderen niet eens naar voren zouden durven brengen. Als gevolg van zijn verdeelde karakter kan hij wreed en snode zijn zoals Gollum, maar toch vriendelijk en voorzichtig zoals Sméagol.

Hoewel het essentieel is voor het verhaal dat J.R.R. Tolkien heeft gemaakt, zijn veel aspecten van Gollums reis nog niet diepgaand beschreven. Je krijgt de kans om dit verhaal te beleven in The Lord of the Rings: Gollum. Van zijn positie als slaaf onder de Zwarte Toren tot zijn tijd doorgebracht met de Elfen van Mirkwood, het was een lange en moeilijke reis voor hem.

Maak gebruik van je stealth, behendigheid en sluwheid om te overleven en te zegevieren over wat je te wachten staat. Gebruik je klim-, spring- en grijpvaardigheden om potentiële gevaren te omzeilen en in gunstigere posities te komen.

Gollum is misschien geen krijger, maar het zou niet ongepast voor hem zijn om een ​​roekeloze vijand uit te schakelen wanneer de gelegenheid zich voordoet – hetzij door ze rechtstreeks te doden, hetzij door ze op een meer inventieve en snode manier kwijt te raken.< /p>

De keuzes die je maakt en de manier waarop je speelt hebben een directe invloed op de manier waarop Gollum zich gedraagt: Voortdurend verscheurd tussen de twee polen vertegenwoordigd door Gollum en Smeagol, is het aan jou om te bepalen of de meer sinistere kant van Gollum triomfen of als er nog een sprankje rede is in wat eens Smeagol was. Eén geest, twee persoonlijkheden – jij beslist!

Later in 2023 komt The Lord of the Rings: Gollum beschikbaar op de Nintendo Switch.

Ad