The Outer Worlds – 3 miljoen verkochte exemplaren

The Outer Worlds – 3 miljoen verkochte exemplaren

Take -Two Interactive , de uitgeversstudio achter de meeslepende RPG The Outer Worlds van Obsidian Entertainment , kondigde aan dat de game drie miljoen exemplaren heeft verplaatst.

Take-Two zegt dat de recente verkoopstijging het gevolg is van het downloadbare contentpakket van de game, de Murder on Eridanos. De DLC is nog niet beschikbaar op Nintendo Switch.

Over The Outer Worlds

Verdwaald op doorreis terwijl je op een kolonistenschip op weg was naar de verste rand van de melkweg, word je decennia later wakker dan je had verwacht, om vervolgens midden in een diepe samenzwering te belanden die de Halcyon-kolonie dreigde te vernietigen.

Terwijl je de verste uithoeken van de ruimte verkent en een groot aantal facties tegenkomt die allemaal strijden om de macht, zal de persoon die jij besluit te worden het lot van iedereen in Halcyon bepalen.

In de bedrijfsvergelijking voor de kolonie ben jij de ongeplande variabele.

The Outer Worlds is beschikbaar op Xbox Game Pass, aangezien Obsidian Entertainment nu onderdeel is van Xbox Game Studios en nu beschikbaar is op andere platforms, waaronder de Nintendo Switch.