The Pathless – Fysieke release

The Pathless – Fysieke release

The Pathless is zojuist uitgebracht voor de Nintendo Switch in de eShop en nu is onthuld dat er in de nabije toekomst een fysiek exemplaar van de game zal verschijnen. Dit komt tot ons met dank aan iam8bit en onze distributiepartner Skybound Games, evenals onze vrienden bij Annapurna Interactive en Giant Squid Studios, de respectievelijk uitgever en ontwikkelaar.

Fysieke release

De iam8bit Exclusive Edition wordt geleverd met een overvloed aan extra goodies, zoals een omkeerbaar voorblad, een set van zes exclusieve kunstkaarten en een gigantische uitklapposter met Hunter en The Eagle in een mystiek landschap dat is verdrongen door de vloek van een grote duisternis. Al deze extra’s zijn te vinden in de iam8bit Exclusive Edition. Degenen die op zoek zijn naar een leuk extraatje bij hun fysieke games, zullen blij zijn te weten dat de winkelversie van de game is verpakt met een verzameling van zes kunstkaarten naast de schijf. Elaine Lee, die een Emmy Award heeft ontvangen, heeft alle albumhoezen gemaakt.

Misschien houd je er rekening mee dat The Pathless pas een maand geleden beschikbaar is op de Switch.

Over The Pathless

The Pathless is een mythisch avontuur dat een boogschutter en een adelaar door een groot bos volgt en is ontwikkeld door dezelfde mensen die ABZ hebben gemaakt.

Krijg de rol van de jager, een bekwame boogschutter die naar een mysterieus eiland moet gaan om een ​​vloek op te heffen die een schaduw over de hele wereld heeft geworpen. Bouw een band op met je adelaarsvriend en vlieg dan samen door de lucht. Door gebruik te maken van een unieke boogschiettechnologie die vloeiend schieten mogelijk maakt, zelfs bij hoge snelheden, kun je moeiteloos vloeiende acrobatiek uitvoeren en fantastische trickshots maken.

Maak je eigen reis door een verbluffende open wereld vol verborgen dingen die je kunt ontdekken. Ga door griezelige bossen, groene weiden en met sneeuw bedekte toendra’s. Terwijl je mysterieuze ruïnes verkent en lang verloren gewaande informatie ontdekt, ontdek je het duistere verleden van het eiland en leer je lang verborgen waarheden.

Er zijn kolossale perverse geesten die zich verstoppen in de bossen. Gebruik al je expertise om ze op te sporen, maar pas op dat je niet de prooi wordt in het proces. Vecht epische gevechten tegen de monsters die zijn vervloekt om het licht terug naar de aarde te brengen. De band die je hebt met je adelaar en de toekomst van de wereld staan ​​op het spel.

Op 18 april 2023 komt de fysieke editie van The Pathless uit voor de Nintendo Switch. Fans kunnen een pre-order plaatsen voor de iam8bit Exclusive Edition of de basisversie op iam8bit.com of een andere wereldwijde winkel voor de prijs van $ 39,99 / £ 34,99 / € 39,99.